MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016. Valentin: Catalin face un joc prin care cauta sa ma puna in dificultate!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016. Dupa aproape o saptamana de acomodare cu cea de-a doua participare a lui la cel mai important show matrimonial din Romania, „Mireasa pentru fiul meu”, Catalin Movileanu a intrat in vizorul lui Valentin, cel mai sustinut baiat din competitie, in conditile in care era cunoscuta simpatia Adrianei fata de Catalin, inca de pe vremea cand ea era o simpla telespectatoare a emisiunii iar Catalin era unul dintre „eroii” MPFM1.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016. Discutia purtata in timpul emisiunii desfasurate in direct a pornit de la o remarca a lui Catalin care nu s-a sfiit sa-i spuna Adrianei ca o apreciaza pentru gustul ei la barbati, aparent cu referire la imaginea lui Valentin imprimata pe o cana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016. Cum era de asteptat, moderatoarea Mirela Boureanu Vaida l-a intrebat pe Catalin daca acesta remarca face parte din arsenalul prin care incearca „sa-l impunga” pe Valentin insa, inainte de a raspunde, Movileanu s-a aratat mai interesat de ceea ce crede Valentin legat de acest aspect.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016. Valentin a raspuns provocarii si a recunoscut ca vede in Catalin un „jucator” care studiaza, analizeaza si apoi ataca cu vorbe mestesugite. Chestionat de doamna Mirela in legatura cu posibilitatea ca el sa spuna aceste lucruri din perspectiva unui barbat gelos, Valentin a infirmat si chiar a subliniat ca nu are pe ce sau pe cine sa fie gelos in aceasta competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016. Subiect al discutiei, Adriana a dorit si ea sa intervina pentru a clarifica unele aspecte. Adriana a spus ca, inca de acum cinci ani, il simpatiza pe Catalin pentru felul lui de a fi dar nu si pentru aspectul sau fizic. In completare, iubita lui Valentin a remarcat faptul ca nici in prezent Catalin Movileanu nu pare a fi un concurent pregatit sa plece insurat de la „Mireasa pentru fiul meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2016. Concluziile par a fi fost trase de Valentin dar si de Tudor. In timp ce Valentin a spus ca noul concurent MPFM5 il vede si pe el dar si pe alti concurenti drept niste cobai pe care ii studiaza din postura de psiholog, Tudor este de parere ca Movileanu a venit in show pentru „a-si repara greselile comise in urma cu 5 ani”, cu referire la daunele contractuale pe care acesta ar trebui sa le plateasca dupa ce a sarit gardul la prima lui participare in acest show.

Related posts

MPFM 3 MARTIE 2015. Elly este acuzata ca se foloseste prea mult de statutul de iubita a lui Cristian

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 APRILIE 2015. Andrada: In momentul acesta, Radu nu mai exista pentru mine!

Delia Ion

GEORGE BALOG, X FACTOR 2015. VIDEO. Un tip cu muschi si tatuaje face valuri pe scena X FACTOR

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult