MARIAN SI CRISTIANA
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 DECEMBRIE 2015. Marian si Cristiana, mesaj impresionant pe retelele de socializare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 DECEMBRIE 2015. Marian si Cristiana au fost finalisti in cel de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Chiar daca pe parcursul competitiei au avut cateva moemnte de cumpana cauzate in special de momentele de panica ale Cristianei, in acest moment cei doi formeaza o familie fericita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 DECEMBRIE 2015. S-au casatorit in marea finala a competitiei si sunt una dintre cele mai active perechi MPFM4 pe internet, imaginile vorbind de la sine despre armonia din interiorul familiei Stoica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 DECEMBRIE 2015. Un singur lucru le lipseste pentru ca implinirea lor sa fie totala. Marian si Cristiana isi doresc foarte mult un copilas care nu va intazia sa apara, in conditiile in care ei declara ca se ocupa suficient de mult de acest aspect.

Pana cand acel moment va deveni realitate, cei doi soti se fotografiaza impreuna cu nepotelul Cristianei, baietelul sorei sale, imaginile fiind insotite de mesaje extrem de graitoare.

„La multi ani, puiul nostru mic! Te iubim mult, mult, mult si asteptam sa tinem si noi in brate puiutul nostru mic! Si bineinteles TE IUBESC SOTUL MEU FRUMOS! Va pupam si va iubim!”, au scris cei doi pe Facebook.

Articole asemănătoare

GUNES, EP 16 REZUMAT 6 SEPTEMBRIE 2016. Ahmet si Haluk, momente dramatice la vanatoare

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 MARTIE 2016. Florin a luat decizia finala in privinta plecarii din cel mai cunoscut show matrimonial

Delia Ion

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Publicul l-a ales sa mearga mai departe la Vocea Romaniei

Lucy Ionesco