MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2016. Liliana a fost asaltata de unul dintre cei mai indragiti cantareti din Romania

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2016. Liliana pare a fi cea mai curtata concurenta a sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu” de…barbati din afara competitiei. Dupa ce a fost ceruta in casatorie, in gluma, de unul dintre artistii care au asigurat atmosfera de revelion in casa de la Stefanesti, acum a venit randul unei vedete din showbiz-ul autohton sa se declare atras de frumusetea Lilianei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2016. Este vorba de cantaretul Adrian Enache care a parut extrem de serios in intentiile de a-i intra in favoruri actualei concurente MPFM5. Adrian Enache chiar i-a scris Lilianei pe mana numarul personal de telefon in ideea ca va fi contactat de aceasta in momentul in care va parasi competitia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2016. O oferta tentanta pentru multe dintre femei, nu insa si pentru Liliana care a respins avansurile artistului. Liliana a marturisit ca nu se vede incepand o relatie cu un barbat care are varsta tatalui ei dar si faptul ca este interesata de intemeierea unei familii in detrimentul aventurilor fara perspectiva de viitor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2016. „Eu nu o sa pot sa am niciodata o relatie cu un barbat mult mai mare ca mine. Probabil este de o seama cu tata. Eu imi doresc o familie. Sa fim seriosi! Crezi ca m-am nascut ieri?!”, a intrebat retoric concurenta facand referire cel mai probabil la viata sentimentala incalcita a lui Adrian Enache.

A fost casatorit cu Corina
Adrian Enache a fost casatorit cu Corina, de care a divortat dupa 14 ani pentru a ramane cu Iuliana Marciuc, cu care are un copil.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE EVALUARE 2015. REZULTATE NOTE EDU.RO EVALUARE NATIONALA 2015

Cristiana Petrariu Bota

GUNES EPISODUL 27 REZUMAT, 21 SEPTEMBRIE 2016. Ali si Haluk au un conflict care va afecta intreaga familie

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2015. Tudor, sufletul ratacitor al acestui sezon MPFM

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult