MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IULIE 2016. Loredana si Ionut, mesaj dupa ce au plecat din Casa MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IULIE 2016. Loredana si Ionut, mesaj dupa ce au plecat din Casa MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IULIE 2016. Loredana si Ionut au transmis un mesaj catre sustinatorii lor dupa ce au plecat din Casa Mireasa pentru Fiul Meu. Cei doi sunt fericiti si se iubesc in continuare, iar in prezent se afla acasa la Ionut, de unde Loredana a transmis un mesaj sustinatorilor si nu numai cu privire la concurs si la concurentii ramasi in Casa MPFM.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IULIE 2016. Loredana le-a cerut sustinatorilor sa nu ia parte la la mizeriile si jocurile din casa Mireasa pentru Fiul Meu, la jocurile din casa si sa nu mai sustina pe cineva „care la momentul potrivit nu a acceptat sa facem un joc strategic”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IULIE 2016.Dragi sustinatori, eu Loredana impreuna cu iubitul meu Ionut vrem sa multumim tuturor sustinatorilor nostri pentru tot ce ati facut pentru noi. Ati fost alaturi de noi si la bine si la greu, cu sfaturi, critici constructive, ati fost cu sufletul, cu inima, cu tot ce a fost mai bun. Ati prierdut din timpul vostru sa ne urmariti pas cu pas, ati stat cu sufletul la gura zi de zi. Noi avem o singura rugaminte. Noi daca sustinem pe cineva din casa MPFM 5 sustinem cu sufletul si stim pe cine, pe cei care ne-au respectat si am respectat! Noi nu vrem sa va suparam, ei nici sa va dam indicatii, dar daca ne-ati sustinut pe noi ( L&i).

Eu si Ionut avem o singura rugaminte la adresa voastra, noi nu dorim ca voi cei care ne-ati sustinut sa luati parte la mizeriile din casa, la jocurile din casa, nu vrem sa va mai ocupati din timpul vostru pentru cineva care nu merita, sau sa sustineti pe altcineva care la momentul potrivit nu a acceptat sa facem un joc strategic !! Va multumim din suflet, sa aveti parte de o noapte linistita”, a scris Loredana pe contul sau de Facebook.

Iti recomandam si: MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Alexandra a inceput o noua etapa din viata ei, sustinuta de Florin

Mirela Boureanu Vaida s-a despartit in lacrimi de emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 IUNIE 2016. Loredana a sarit gardul dupa eliminarea lui Ionut

 

 

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZON 3. Traian: Nu mai vorbesc cu Corina si sunt foarte linistit!

Delia Ion

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015. VIDEO. Guvidul Reloaded ne-a surprins cu o piesa senzationala

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Radu MPFM4: Tu esti femeia pe care mi-o doresc aproape!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult