MPFM5NOIEMBRIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2015. Valentin a adormit chiar in timpul emisiunii desfasurate in direct

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2015. Telespectatorii fideli ai show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu au vazut suficient de multe evenimente neprevazute de-a lungul istoriei acestei productii de televiziune incat sa creada ca nu-i mai poate surprinde ceva.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2015. Unul dintre cei mai simpatizati concurenti ai acestui sezon a tinut sa rastoarne acest rationament si a „comis-o” chiar pe parcursul emisiunii desfasurate in direct si implicit in fata publicului telespectator.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2015. In timp ce moderatoarea Mirela Boureanu Vaida purta un dialog cu Emanuel referitor la ultimele nemultumiri ale acestuia in privinta colegilor de competitie, Valentin a adormit pe canapea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2015. Prezentatoarea a observat imediat si a atentionat pe toata lumea din platou sa vorbeasca mai incet, deoarece Valentin a adormit.

„Va rog sa vorbiti putin mai incet. Valentin si-a serbat ziua ieri si este foarte obosit. V-am spus ca intre 2 si 4 se face siesta. Peste tot, in Spania, in Italia, se inchid magazinele. Abia dupa 5 vine lumea si isi reia treaba”, a glumit prezentatoarea TV.

Stiri pe aceeasi tema

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 32, 8 OCTOMBRIE 2015. Macit vrea sa-i inapoieze colierul cu sfere lui Neriman insa ea il refuza

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. EMANUEL, jigniri crunte la adresa unor colegi de competitie!

Delia Ion

ANCA DE LA STREHAIA, mesaj disperat pentru LEO DE LA STREHAIA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult