MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Cassandra a pus ochii pe Cosmin la o zi dupa ce Robert a sarit gardul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Cassandra si-a creat inca de la debutul sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu” o imagine de fata total dezinhibata si extrem de directa atunci cand isi pune ceva in gand si ultimele zile de competitie au confirmat acest lucru.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Saptamana trecuta a fost dominata de materialul in care ea se destainuia catre Ana-Maria de faptul ca a fost obisnuita ca in trecut sa fie plimbata cu masini luxoase in timp ce Robert nu numai ca nu are masina dar nici macar nu are carnet.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Mai mult decat atat, Cassandra nu s-a sfiit sa faca mai multe remarci tendentioase cu referire la „barbatia” lui Robert, toate aceste evenimente cumulate ducand nu numai la despartirea ei de Robert dar si la gestul acestuia de a sari gardul casei MPFM5.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Nu au trecut nici 24 de ore de la despartirea oficiala de Robert si Cassandra a trecut la urmatorul baiat alaturi de care ar vrea sa formeze un cuplu in aceasta competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Surprinzator sau nu, Cassandra nu a ezitat sa dea atacul la Cosmin un baiat care teoretic era implicat intr-o relatie cu Crina. Ineditul situatiei a facut ca tinerii Cassandra si Cosmin sa flirteze chiar de fata cu Crina care parea muta de uimire fata de ceea ce se petrecea in fata sa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Intrebat de ce a recurs la acest gest nedemn, Cosmin a recunoscut: „Crina este mult prea posesiva si m-a sufocat in tot timpul acesta cand am fost impreuna. Plus ca, atunci cand s-a intrebat ce cupluri sunt in casa, ea nu a ridicat mana. E slaba si eu vreau sa castig acest concurs”, a spus Cosmin la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 8 MARTIE 2016. Misiune imposibila pentru Roma la Madrid, Wolfsburg are prima sansa la calificare in fata lui Gent

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 49 REZUMAT, 26 MAI 2017

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 19 NOIEMBRIE. LIVE. Nicio concurenta nu a fost eliminata sambata. Teo, in lacrimi! GALERIE FOTO

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult