10.8 C
România
24 octombrie 2020
MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 APRILIE 2015. Cristian: Am sarit gardul pentru ca Elly refuza sa vorbeasca cu mine
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 APRILIE 2015. Cristian: Am sarit gardul pentru ca Elly refuza sa vorbeasca cu mine

Concurentii MPFM4 au primit vizita psiholoagei Ioana Tanase care a avut darul de a descreti fruntile unora care, in urma cu cateva zile, se declau la capatul puterilor si recurgeau la gestul care le oferea o iesire din competitie insa „pe usa din dos”.

Primul luat la intrebari a fost Cristian al carui gest a surprins pe toata lumea in conditiile in care dragostea dintre el si Elly este etalon pentru actuala stagiune. Cristian a recunoscut in fata doamnei psiholog ca decizia de a sari gardul casei a fost una necugetata dar ca acum totul este bine.

A inceput prin a povesti despre mica pauza dintre el si Elly, de la inceputul sezonului insa apoi a detaliat cauzele care l-au determinat sa recurga la fuga din casa.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2015. Carmen, mai interesata de cina decat de soarta lui Cristian

Cristian si-a justificat gestul prin refuzul iubitei lui de a mai vorbi cu el dupa cateva zile tensionate amplificate si de vizita in casa a mamei lui Elly care a fost departe de a aduce incurajari pentru relatia celor doi.

Ioana Tanase a tinut sa-i atraga atentia lui Cristian ca fuga de problema nu o rezolva ci, mai mult decat atat, amplifica numarul intrebarilor si al „ranilor deschise”.

Cristian a tinut sa repete ca ar fi vrut sa discute cu partenera lui despre problemele aparute in cuplu insa nu s-a putut deoarece Elly refuza sa comunice cu el. Chiar si Elly a confirmat ca in momentul in care se supara, refuza sa le mai vorbeasca celor din jur.

De asemenea, Cristian a raspuns si altei chestionari venite din partea doamnei psiholog referitoare la felul in care ar fi procedat daca tensiunea ar fi aparut afara, in cazul in care deja el si Elly formau o familie.

Cristian a comparat situatiile si a concluzionat ca afara situatia ar fi stat cu totul altfel in primul rand datorita faptului ca ar fi existat mai multe metode de destindere si de consumare a tensiunii negative aparute in cuplu.

Stiri pe aceeasi tema

Mirela Boureanu Vaida: Sunt tare fericita! Va multumesc pentru miile de cuvinte frumoase

Cristiana Petrariu Bota

FERMA VEDETELOR, 9 MAI 2016. Un duel de proportii va elimina inca un concurent din Ferma

Cristiana Petrariu Bota

NEXT STAR, 29 MARTIE 2015: Georgiana Cordea este Taylor Swift a Romaniei! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult