MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IANUARIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IANUARIE 2016. Valentina deranjata ca Adriana nu a facut curatenie dupa petrecerea de Revelion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IANUARIE 2016. Chiar daca multe dintre concurentele sezonului 5 MIREASA PENTRU FIUL MEU isi zambesc in fata pe parcursul emisiunilor desfasurate in direct, realitatea demonstreaza ca in anumite momente ca politeturile sunt simple aparente si ca certuri de amploare sunt gata sa inceapa oricand.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IANUARIE 2016. Este si cazul a doua dintre cele mai indragite fete de la MPFM5, Adriana si Valentina care pana in prezent nu au avut niciun conflict deschis insa unul dintre ultimele materiale demonstreaza ca intre ele nu este o relatie extrem de cordiala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IANUARIE 2016. Obisnuita tot mai des cu statutul de „mireasa saptamanii”, Adriana si-a exprimat vocal deranjul fata de initiativa Valentinei de a se apuca de curatenie in casa fetelor, chiar in prima zi a noului an.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IANUARIE 2016. „Maine facem curatenie. Sa comenteze cine ce-o vrea ca nu ma intereseaza”, a spus raspucat Adriana in fata mai multor fete prezente in zona bucatariei.

Cea vizata era Valentina care se apucase de curatenie inca din dimineata zilei de 1 ianuarie, acompaniata de mame, de Loredana, Liliana si Lavinia.

„Am facut curatenie de una singura dar cred ca este ultima oara cand fac asta. Nu mai pun mana pe nimic. Dar ce eu sunt fraiera?”, i s-a plans Valentina iubituui ei Aurel.

Chiar daca Aurel isi sfatuise partenera de mai multe ori sa nu mai dea dovada de astfel de initiative, Valentina a recunoscut ca nu va accepta niciodata ca spatiul in care traieste si ea sa fie murdar: „Nu conta cand s-au trezit. Cand s-au trezit, trebuiau sa puna mana pe treaba”, a concluzionat Valentina dezamagina de unele colege de competitie.
Si Adriana i s-a plans iubitului ei prezentand insa partea sa de adevar: „Venise doamna Verginica sa mature si a inceput Valentina sa tipe la ea sa nu puna mana pe matura ca este randul altcuiva.”

Chiar si Valentin remarcase insa ca Valentina parea a avea ceva personal cu Adriana caci „si aseara Valentina spunea sa nu ti se mai acorde atata atentie”.

Related posts

MPFM 26 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea in lacrimi, solidara cu tristetea Andradei

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 23 REZUMAT, 20 APRILIE 2017

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 3 DECEMBRIE 2016. LIVE. Stil a la New York! Concurenta eliminata este Roxana

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult