DANUT MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015. Danut, pus la zid de colegii de competitie, pentru decizia luata in cursa pentru masina

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015. Finalul sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” este aproape si tensiunea dintre concurentii ramasi in competitie tinda sa capete cote de nebanuit. Pentru moment, miza cea mare pare a fi castigarea automobilului de lux, motivul principal al ultimelor animozitati aparute in casa de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015. „Omul rau” este vazut a fi Danut, castigatorul ultimei probe organizate pentru castigarea masinii. El a fost pus in situatia de a decide cine se va duela pentru ramanerea in aceasta cursa, decizia luata de Danut nefiind deloc pe placul colegilor de competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015. Desi Cristi era vazut drept cel mai „indreptatit” in a-l infrunta pe Cristian pentru un loc in „careul de asi”, Danut a decis ca la duel sa se infrunte Cristian si Marian, cel mai bun prieten al sau din aceasta competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015. Singurii care au aprobat decizia luata de Danut au fost Carmen, iubita lui, dar si cuplu Teo-Ionela care au admis ca uneori nu este loc de sentimentalisme si ca trebuie sa primeze competitia, indiferent de reactiile pe care le-ar putea produce deciziile luate.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana MPFM4, antrenamente pentru X-Factor

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 IULIE 2015. In rest, ceilalti concurenti nu au „gustat” deloc decizia luata de Danut care a avut ca rezultat eliminarea din cursa pentru masina a lui Cristian.

Desi Danut spera ca si ceilalti colegi de competitie sa gandeasca la faptul ca decizia lui a fost doar una strategica si nu una menita sa-i puna la duel pe doi foarte buni prieteni, rezultatul nu a fost cel asteptat de el.

„Nu ma asteptam sa ma pui la duel, Dane!”, a fost remarca plina de duritate a lui Marian, dupa terminarea probei.
Chiar si Cristian nu a digerat foarte bine eliminarea, gandind deja ca Elly, iubita lui ramasa in cursa pentru masina, il va razbuna.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 MAI 2016. Eduard si Lavinia au incalcat regula 25? VIDEO cu cei doi in ipostaze fierbinti

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 1 APRILIE 2017. Roma nu are cum sa se impiedice de Empoli

Bogdan

KOSEM EPISODUL 45 REZUMAT, 13 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult