Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 MAI 2016. Eduard si Lavinia au incalcat regula 25? VIDEO cu cei doi in ipostaze fierbinti

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 MAI 2016. Cuplul Eduard si Lavinia se afla, de o saptamana, in centrul unui scandal privind incalcarea regulii 25. Desi mai multi concurenti din Casa MPFM 5 au afirmat ca i-au vazut pe cei doi in ipostaze fierbinti, imaginile incriminatoare nu au fost gasite de catre stafful emisiunii, astfel ca cei doi nu pot fi acuzati oficial ca au incalcat aceasta regula.

Scandalul a fost aprins de Catalin, care dupa o cearta cu Eduard, a afirmat ca a vazut cu ochii lui cum Eduard si Lavinia au incalcat regula 25. Apoi au aparut si alti concurenti care au sustinut aceasta ipoteza, intr-o forma mai mult sau mai putin voalata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 MAI 2016. In timp ce Catalin a afirmat direct ca Eduard si Lavinia au incalcat cea mai stricta regula a competitiei, Emilia si Natasa au afirmat ca au vazut ca Lavinia nu purta chilotei pe sub rochita, aspect negat de Lavinia. Mai apoi, si Constantin a confirmat (mai mult fortat de Mihaela) ca si el a vazut ca Lavinia nu purta chilotei, insa asta nu dovedeste ca a incalcat regula 25.

Mirela Boureanu Vaida a batut moneda pe acest subiect toata saptamana, insa la final tot nu a aflat mare lucru. Mai mult, au fost cautate imaginile asa-zis incriminatoare, insa nici acestea nu au fost gasite.

Florin si Alexandra au abandonat competitia si au fost descalificati. Mesajul lui de afara

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 MAI 2016. In editia de vineri a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu 2016, concurentii au sustinut ca de fapt cuplul Eduard – Lavinia nu este singurul care nu a respectat aceasta regula, astfel ca si acuzatiile planeaza acum si asupra celorlalte cupluri, cu preponderenta asupra lui Ionut si Loredanei. „Hotul neprins, negustor cinstit”, cam aceasta a fost concluzia intregii dezbateri pe acest subiect.

Mirela Boureanu Vaida a supus la vot in Casa MPFM daca Lavinia si Eduard trebuie sanctionati. Votul a fost in unanimitate NU.

In tot acest timp, Lavinia a afirmat in repetate randuri ca s-a iubit cu Eduard pentru ca asa a simtit, dar ca nu s-a incalcat regula 25. S-a ajuns doar in punctul 24,9%, daca ar fi sa o citam.

Mai jos putem vedea cateva ipostaze senzuale intre Eduard si Lavinia la petrecerea de dinainte de Pasti. Cat de sexy este Lavinia si cat de infierbantat este acest cuplu, vedeti mai jos (de la minutul 05.00).

Doi fosti concurenti de la Mireasa pentru Fiul Meu au facut pasul cel mare

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL, 16 SEPTEMBRIE 2016. Alina si Andreea au facut valuri cu tinutele lor! Andreea Marin in perioada de glorie!

Cristiana Petrariu Bota

BAHAR VIATA PIERDUTA EPISODUL 14 REZUMAT, 21 IANUARIE 2016. Bahar si Ates se logodesc si fac planuri de nunta spre disperarea lui Efsun

Delia Ion

Nicoleta, fosta concurenta de la Mireasa pentru Fiul Meu, nu a mai rezistat: Am ajuns in punctul de a simti scarba. Imi criticati fiecare gest, fiecare cuvant

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult