MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 MARTIE 2016. Aurel dupa iesirea din competitie: Ce se intampla acum la MPFM5 este o mizerie!

Experienta de la „Mireasa pentru fiul meu” a fost pentru Aurel una aproape reusita. A format destul de repede un cuplu cu Valentina si, mult timp, au fost cei mai dinamici concurenti MPFM5, relatia dintre ei fiind una „vie”, cu gesturi care tradau pasiunea dar si cu iesiri necontrolate, la limita agresivului, din partea ambilor concurenti.

Aurel si Valentina au fost insa departe de a capta prim-planul topurilor voturilor exprimate de telespectatori lucru care facea din accederea in marea finala un obiectiv greu de indeplinit.

Acesta a fost probabil si unul dintre motivele care i-au determinat pe Aurel si pe Valentina sa sustina ca, pentru ei, MPFM5 a luat sfarsit. Primul dintre ei care a intrat in cursa pentru eliminare a fost Aurel.

Devenit antipatic majoritatii telespectatorilor acestui show, Aurel si-a atins scopul, fiind eliminat din competitie desi acest lucru a insemnat pastrarea in show a Cristinei, o concurenta care si-a exprimat de mai multe saptamani dorinta de a pleca acasa.

Obiectiv atins de Aurel care, dupa cateva ore de reacomodare cu viata din afara competitiei, s-a gandit ca nu ar fi rau sa devina una dintre portavocile celor care critica aspru show-ul „Mireasa pentru fiul meu”.

Intrat pe Facebook pentru a le multumi celor care l-au sustinut de-a lungul prezentei sale in casa de la Stefanesti, Aurel a tinut sa-si exprime si opinia dura fata de show-ul la care a luat parte pana la ultima gala saptamanala.

Chiar daca postarea lui a fost aprobata de internautii care considera ca staff-ul MPFM5 ia numeroase decizii injuste influentate de interesele financiare ale „turcilor”, cele mai multe like-uri le-au avut comentariile in care Aurel era criticat cu asprime pentru evolutia lui in competitie.

„La cum vorbesti, asa te si exprimi:))) Apropo…”au” nu „a’u”. Mama lui de auuu. Niciodata nu se desparte. emoticon squint”, a replicat unul dintre apropiatii MPFM care nu s-a sfiit sa taxeze numeroasele derapaje greseli gramaticale facute de Aurel atunci cand era pus de Mirela Boureanu Vaida sa comenteze materialele in care era implicat.

La fel de categoric a fost si un alt cometariu in care se subliniaza duplicitatea a multi dintre fostii concurenti ai acestui show: „Cat ai stat acolo nu a mai fost o mare mizerie și ai mancat de la aia atatia bani moca….cum iesiti toti cum ii criticati. …..daca nu ramaneti fara sustinatori nu mai era o mare mizerie”.

Nu a trecut mult timp si Aurel a mai „comis-o” odata pe Facebook atunci cand nu s-a sfiit sa dea like la o postare in care Valentina era caraceterizata ca fiind „vai de capul ei”, parca tocmai pentru a demonstra ca multe dintre comentariile rautacioase ale telespectatorilor MPFM5 nu sunt departe de adevar.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 APRILIE 2016. Ce fac concurentii plecati? Foto cu Florin, Alexandra, Marius, Oana si Cosmin afara

Lucy Ionesco

KOSEM EPISODUL 58 REZUMAT, 26 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

BACALAUREAT 2016, SIMULARE BAC 2016. HotWeek prezinta subiectele si baremul de corectare la Limba Romana

Bogdan