8.3 C
România
28 octombrie 2020
MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 OCTOMBRIE 2015. CASSANDRA si-a ales singura viitorul in acest show matrimonial!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 OCTOMBRIE 2015. Staful emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” i-a acordat Cassandrei sansa de a opta pentru soarta pe care vrea sa o aiba in aceasta competitie: continuarea in show in conditiile in care devenise inamicul numarul 1 al mai multor colegi sau parasirea casei MPFM5.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 OCTOMBRIE 2015. Cassandra a fost izolata timp de cateva zeci de minute fata de ceilalti concurenti tocmai pentru a reflecta serios la decizia pe care avea sa o ia si care urma sa-i marcheze viitorul.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 OCTOMBRIE 2015. Cu zece minute inainte de finalul emisiunii desfasurate marti in direct, moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a intrat in legatura directa cu Cassandra pentru a afla deznodamantul referitor la decizia luata de fosta iubita a lui Robert.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 OCTOMBRIE 2015. Fara a clipi, Cassandra a decis ca este momentul ca ea sa renunte la prezenta in show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”, in ciuda sanctiunilor financiare care ar putea urma acestei decizii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 OCTOMBRIE 2015. „Plecarea din show are legatura cu Robert sau cu Cosmin?” a intrebat-o Mirela Boureanu pe concurenta insa Cassandra a infrmat aceasta ipoteza, specificand faptul ca au fost mai multe motive care au determinat-o sa ia aceasta decizie.

Prezentatoarea emisiunii a tinut sa o mai atentioneze inca odata pe Cassandra asupra raspunderii contractuale asumate de ea la intrarea in casa de la Stefanesti insa Cassandra a parut constienta de acest lucru.

„I-am spsu Lilianei ca pot face 30.000 intr-o singura luna. Am spus-o ironic caci nu sunt cum m-a numit cineva din casa” a continuat Cassandra.

„Vreau sa cred ca acesta nu este un mod de viata si sper ca nici pentru tine sa nu fie modelul pe care il vei urma”, au fost vorbele doamnei Mirela, dezamagita de cele intamplate.

„Din acest moment, tu nu mai esti concurent in acesta emisiune. Iti doresc succes in ceea ce doresti sa faci”, a concluzionat Mirela Boureanu Vaida insa utimele cuvinte nu -au apartinut ei caci Crina nu a putut sa nu-si exprime bucuria pentru evenimentul la care a luat parte: „Sunt bucuroasa ca a pleact Cassandra. S-a luat de mine inca din prima zi. M-a facut falsa, m-a facut nebuna si…mai multe”.

Stiri pe aceeasi tema

TE VREAU LANGA MINE 16 SEPTEMBRIE 2015. Bogdan cauta dragostea Ralucai dupa un trecut tumultos

Delia Ion

BAHAR, VIATA FURATA EP. 113 DIN 19 AUGUST 2016. Ultimul episod din Bahar, Kanal D ia o pauza si va difuza Gunes

Bogdan

Antonina Goloseeva, strip plastic la ROMANII AU TALENT din 17 februarie 2017

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult