12.2 C
România
6 octombrie 2022
MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 INAUARIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IANUARIE 2016. Loredana: Eu sunt loiala dar daca imi sar capacele, s-a terminat cu mine!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IANUARIE 2016. Zi incendiara la „Mireasa pentru fiul meu” al carui „cap de afis” l-a reprezentat cearta dintre Loredanada si Natasa, doua dintre concurentele MPFM5 care in urma cu doar cateva zile se declarau prietene de nedespartit.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IANUARIE 2016. Totul incepuse in urma unui episod in care Natasa s-a simtit jignita de cererea Loredanei de a o ajuta la curatenia din casa fetelor, totul degenerand intr-o cearta care a fost amplificata si de materialul prezentat in timpul emisiunii de miercuri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IANUARIE 2016. De vreme ce era evident ca in timpul discutiei in contradictoriu, atat Loredana cat si Natasa vorbeau pe un ton la fel de ridicat, cele doua concurente au incercat sa fie superioare la capitolul argumente aduse impotriva „adversarei”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IANUARIE 2016. Loredana a remarcat ca Natasa nu face fata „hormonilor care nu-i dau pace”, Natasa a tinut sa-i aminteasca fostei sale prietene ca ea este cea agitata din cauza esecurilor in cele „70% dintre cuplurile pe care le-a incercat in competitie”.

Mai mult, Natasa a tinut sa-i atraga atentia Loredanei ca a preferat sa se ia de ea deoarece nu are curajul de a se lua de Adriana, cea mai votata dintre fete, si de Mihaela, cea pe care a declarat-o „cea mai buna prietena”.

„Acum se vede <<prietenia>> ta si falsitatea ta” a tinut sa concluzioneze Loredana in timp ce Natasa nu a vrut deloc sa se lase mai prejos: „Tu daca ai venit la caterinca, sa vorbesti cu Emanuel si cu Emilica, nu cu mine. Caterinca faci in cartier, nu cu mine. Tu nu esti in masura sa-mi dai mie lectii de igiena, la niciun fel de igiena”.

Intrebata de Mirela Boureanu Vaida despre amploarea pe care a luat-o scandalul, Natasa a recunoscut ca a exagerat cand a jignit-o pe Loredana insa a facut-o la nervi, provocata de aceasta.

„Am crezut ca Natasa imi este prietena. Eu sunt loiala dar daca imi sar capacele, s-a terminat cu mine”, a spus Loredana pe parcursul emisiunii desfasurate in direct insa ultimul cuvant i-a apartinut Natasei: „Chiar daca m-am simtit apropiata de ea, nu ii permit sa vorbeasca asa cu mine”.

Related posts

ALEXIA ASTELIAN, NEXT STAR 25 FEBRUARIE 2016. VIDEO. VOCEA DE AUR DE PE SCENA NEXT STAR

Lucy Ionesco

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 12 REZUMAT, 25 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL, EPISODUL 22 REZUMAT, 10 NOIEMBRIE 2016. Viata lui Elif este pusa in pericol de moarte

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult