MIREASA PENTRU FIUL MEU (2)
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 OCTOMBRIE 2015. Cosmin si Crina, aproape de a forma din nou un cuplu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 OCTOMBRIE 2015. Pana in urma cu cateva zile, Cosmin si Crina pareau unul dintre cuplurile frumoase ale acestui sezon in conditiile in care cei doi par a se potrivi atat din punct de vedere fizic cat si comportamental.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 OCTOMBRIE 2015. Linistea a fost insa spulberata pe parcursul ultimului week-end atunci cand Cassandra ramasa in casa fara Robert a decis ca este potrivit pentru ea sa incerce sa testeze trainicia cuplului Cosmin-Crina prin flirturi indreptate catre cel mai „cladit” concurent ai acestei stagiuni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 OCTOMBRIE 2015. Rezultatul a fost cel scontat caci Cosmin nu a parut foarte deranjat de avansurile Cassandrei lucru care a dus la ruperea relatiei pe care o avea de ceva timp cu Crina.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 OCTOMBRIE 2015. Materialele facute pe seama acestui subiect dar si reactiile de dezaprobare la adresa lui Cosmin venite atat de la prietenii lui de competitie dar mai ales dn partea tatalui sau intrat in legatura telefonica cu staful acestui show au facut ca presupusa relatie dintre Cosmin si Cassandra sa fie sortita esecului.

Mai mult decat atat, cazuta in derizoriu, Cassandra a ales sa paraseasca acest show la doar o luna de la debut in conditiile in care era etichetata tot mai des intr-un mod deloc pozitiv atat de colegi cat si de publicul telespectator.
Dupa plecarea Cassandrei din casa, Crina si Cosmin au discutat despre redevenirea unui cuplu.

„Mai avem multe de vorbit, sa ne cunoastem”, a justificat Cosmin reintoarcerea.

Atunci cand cei doi au vorbit in casa, Cosmin a cautat justificari indirecte pentru a fi in final iertat.

„Dar eu m-as uita la o fata ca aia, cand eu am venit sa ies de aici cu o nevasta, eu m-as uita la fata aia? Eu iti spun din suflet ca nu am avut nimic de-a face. Chiar crezi ca nu puteam s-o sarut daca voiam? Las friptura de acasa si merg sa mananc un hamburger in oras, nu? Tu esti o fata pe care mi-o doresc. Fete ca ea pot sa am cate vrei pe zi”, i-a dezvaluit Cosmin Crinei.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 MARTIE 2017. Castigatorii sezonului 6 al MPFM ar putea fi o SURPRIZA de proportii pentru toata lumea

Delia Ion

HOROSCOPE READING FOR JUNE 9, 2015. Astrological predictions for Tuesday!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IUNIE 2015. Andrada si Cristi pe punctul de a depasi obstacolele si de a deveni un cuplu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult