-2.8 C
România
1 decembrie 2020
TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 SEPTEMBRIE 2015. Carmen, cu un look mai spectaculos fata de imaginea din competitie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 SEPTEMBRIE 2015. In emisiunile care au urmat marii finale MPFM4 si care au facut trecerea catre sezonul cu numarul 5 al celui mai cunoscut show matrimonial, „Mireasa pentru fiul meu”, s-a remarcat lipsa lui Danut, unul dintre concurentii care au evoluat in emisiune pana in preajma ultimului act al competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 SEPTEMBRIE 2015. Pe unii i-a surprins lipsa lui Zeus din platou, pe altii nu i-a mirat deloc retragerea lui, din randul finalistilor, in contextul in care el isi aratase de mai multe ori latura extrem de orgolioasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 SEPTEMBRIE 2015. Se pare insa ca a mai fost un motiv pentru care Danut a preferat sa nu mai apara in fata camerelor de luat vederi. A incercat sa o intalneasca pe Carmen, fosta lui iubita dn competitie, pentru a vedea daca intre ei mai poate fi vorba de o relatie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 SEPTEMBRIE 2015. Cei doi s-au reintalnit si, din cate au dat de inteles prin intermediul postarilor de pe Facebook, intalnirea le-a priit in sensul in care o impacare intre ei nu pare deloc imposibila.

Imaginile in care cei doi apar unul langa altul au scos insa la lumina si faptul ca tanara a apelat la o schimbare de look destul de spectaculoasa si care are darul de a face mai efervescenta la bratul lui Danut.

Carmen a ales ceea ce-i era mai la indemana: schimbarea nuantei parului. A dat fuga la salon, iar schimbarea e mai mult decat surprinzatoare: Carmen s-a vopsit roscat.

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE, 7 IUNIE 2016. Cristi Serb este castigatorul showului culinar Chefi la Cutite!

Cristiana Petrariu Bota

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: DRAGHIA, SPLASH DE PE TAVANUL BAZINULUI OLIMPIC!

Cristiana Petrariu Bota

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 50 REZUMAT, 20 DECEMBRIE 2016. Un eveniment cumplit schimba total viata familiei Yorukhan

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult