MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 FEBRUARIE 2017. La final de emisiune, fostii concurenti isi iau ADIO de la MPFM. O fosta concurenta face dezvaluiri din Casa
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 AUGUST 2016. Mama lui Catalin, atac devastator in Casa MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 AUGUST 2016. Momente tensionate in editia de luni a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu. In partea a doua a emisiunii, mama lui Catalin a lansat un atac devastator la adresa Laviniei si a lui Eduard, nemultumita ca cei doi inca se mai afla in concurs, ba chiar se claseaza in preferintele telespectatorilor.

„Sunt foarte suparata. Catalin nu a vazut de la inceput, dar eu da. Lavinia a cautat sa faca pe sefa si a fost cea mai rea femeie din concurs. Lavinia si Eduard nu meritau sa ramana in competitie”, a spus mama lui Catalin Movileanu, in direct in partea a doua a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 AUGUST 2016. Catalin a reactionat imediat. „Mama, n-am inteles, te rog sa ma asculti. Eu sunt aici, tu esti acasa. Hai sa fim impaciuitori”. Mama lui a continuat: „Catalin, tu taci din gura. Sunt niste oameni foarte rai, asculta-ma pe mine”.

Catalin a incercat sa-si calmeze mama: „Nu te contrazic, dar am ajuns la un stadiu in care trebuie sa fim impaciuitori. Eu sunt la mijloc mama, tu nu ma ajuti”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 AUGUST 2016. Mama sa a continuat – „Spune toata lumea. Ei o fac pe sefii. Nu am nimic cu ei, dar spun adevarul. Spun ce spune lumea pe strada, in tramvai in autobuz. Lavinia este cea mai rea fata din competitie. Toata lumea e revoltata ca Eduard e pe locul 2. Dar Eduard nu este pe locul 2. Datorita tie Liliana a plecat din competitie”.

Catalin a incercat, in zadar, sa o faca sa taca: „Nu stiu, ce s-a intamplat astazi, ce-i cu tine astazi? Te rog, opreste-te!”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 AUGUST 2016. „Mama si-a considerat intotdeauna propriile opinii mai importante decat opiniile mele. Mama a vrut mereu fata de straini sa fie o imagine buna, in detrimentul meu. Cam asa s-a intamplat de-a lungul anilor. Imi cer iertare fata de Lavinia si Eduard, speram sa depasim momentul. Am depasit momentul… Am spus ca azi va fi grea si se pare ca se pare si mai grea. Sufar. Mie nu-mi plac mizeriile astea, unele depasesc o limita”, a continuat Catalin, apoi a inceput sa planga.

„Am trecut de acest moment, toate astea s-au intamplat din cauza mea. Imi pare rau ca se uita prea mult in gura lumii”, a raspuns Eduard.

Poti citi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Uite ce face Denisa, fosta concurenta MPFM 5

Lavinia de la Mireasa pentru Fiul Meu, dama de companie? Dezvaluiri SOC despre ce facea Lavinia la Milano

Lavinia, concurenta MPFM 5, fotomodel la Milano. VIDEO

 

Articole asemănătoare

15 SEPTEMBRIE 2015, ARMA SECRETA A REGELUI EPISODUL 14. Gwanghae il anunta pe rege ca se va lupta cu japonezii pentru apararea civililor din capitala

Delia Ion

BAKE OFF ROMANIA. Dan Ioan, cofetarul saptamanii. CONCURENTI BAKE OFF ROMANIA 2016

Lucy Ionesco

MPFM 16 APRILIE. Ana este decisa sa-l cucereasca pe Petru, la cateva zile distanta dupa eliminarea din competitie

Delia Ion