ROBERT MPFM5
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 SEPTEMBRIE 2015. Robert: Vei purta mereu un loc special in inima mea!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 SEPTEMBRIE 2015. Sezonul cu numarul 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” pare a aduce in fata numerosilor telespectatori spectacolul care a lipsit in multe momente al stagiunii precedente.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 SEPTEMBRIE 2015. Unul dintre concurentii care pare a oferi dinamism competitiei este Robert cel care este vazut ca avand sanse foarte mari sa formeze primul cuplu al editiei alaturi de Cassandra, fata de care s-a declarat foarte atras inca de cand au facut cunostinta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 SEPTEMBRIE 2015. Are doar 19 ani si multi ar crede ca este inca netrecut prin etapele vietii insa Robert pare a ascunde mai multe secrete decat ar crede privitorii MPFM5, la prima vedere.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 SEPTEMBRIE 2015. Robert a intrat in competitie ca sa o uite pe fosta lui iubita, lucru dovedit de tatuajul pe care a incercat sa-l ascunda.
Inainte cu câteva zile de a intra in competitie, Robert a postat o imagine cu tatuajul sau, destinat fostei sale iubite, din care reiese ca inca o mai iubeste.

„Si daca totusi vrei sa pleci ce am trait sa nu regreti. In clipa in care vei pleca sa nu privesti in urma ta. Te las sa faci cum iti doresti, nu te oblig sa ma iubesti”, a scris Robert la descrierea imaginii de pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Adriana Turcuman: Mi s-a propus sa lucrez in televiziune

Cristiana Petrariu Bota

DILA EPISODUL 43, 30 IUNIE 2015. Azer crede ca Fatma l-a inselat si incepe sa se razbune pe toti cei din jur

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 46 REZUMAT, 11 NOIEMBRIE 2015. Macit merge la starea civila sa depuna actele pentru casatoria cu Neriman

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult