MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Florin, vedeta si pe parcursul emisiunii MPFM5 de marti

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Intrarea noilor concurenti in casa MPFM5 a adus un suflu nou atat printre cei care aspira la marea finala a competitiei cat si in randul numerosilor telespectatori fideli ai acestui show matrimonial.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. De departe, Florin le-a luat partea celorlalti „boboci”, felul sau dezinvolt dar si replicile taioase avute cu mai multi dintre concurentii vechi, aducandu-l in postura de a-i atrage de partea sa pe multi dintre fanii indecisi sau pe antifanii unora dintre concurentii fruntasi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. De altfel, Florin a fost subiectul celor mai multe materiale ale acestui debut de saptamani, pe de-o parte si din cauza faptului ca este propus pentru eliminare, pe de alta parte si datorita dialogurilor spectaculoase purtate de acesta de cand participa la show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Unul dintre principalele tabloide autohtone chiar i-a alocat lui Florin un articol in care i s-a prezentat povestea de viata dar si imagini in care actualul concurent MPFM5 apare in diferite ipostaze incitante.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Cum era de asteptat, Mirela Boureanu Vaida l-a intrebat pe Florin care a fost scopul postarii respectivelor imagini pe internet, raspunsul acestuia lasand loc la numeroase interpretari: „Sunt mandru de corpul meu si am vrut sa am amintiri placute. Daca ma voi ingrasa si voi ajunge sa arat rau, acestea ma vor motiva.”, a spus Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. De asemenea, unele voci au spus ca a venit in casa pentru a se face remarcat, iar acest lucru a fost, intr-un fel, confirmat si de el: „Imi place competitia. Imi place sa castig, dar nu cred ca ma voi indragosti in aceste conditii.”

Stiri pe aceeasi tema

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 43 REZUMAT, 4 NOIEMBRIE 2015. Neriman si Macit sunt renegati de propriile familii insa Nadir incepe sa-si faca simtita prezenta

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 67 REZUMAT, 8 APRILIE 2015. Boran este impuscat de omul lui Ahmet

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 98 REZUMAT, 7 APRILIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult