0.4 C
România
28 octombrie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Florin, vedeta si pe parcursul emisiunii MPFM5 de marti

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Intrarea noilor concurenti in casa MPFM5 a adus un suflu nou atat printre cei care aspira la marea finala a competitiei cat si in randul numerosilor telespectatori fideli ai acestui show matrimonial.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. De departe, Florin le-a luat partea celorlalti „boboci”, felul sau dezinvolt dar si replicile taioase avute cu mai multi dintre concurentii vechi, aducandu-l in postura de a-i atrage de partea sa pe multi dintre fanii indecisi sau pe antifanii unora dintre concurentii fruntasi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. De altfel, Florin a fost subiectul celor mai multe materiale ale acestui debut de saptamani, pe de-o parte si din cauza faptului ca este propus pentru eliminare, pe de alta parte si datorita dialogurilor spectaculoase purtate de acesta de cand participa la show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Unul dintre principalele tabloide autohtone chiar i-a alocat lui Florin un articol in care i s-a prezentat povestea de viata dar si imagini in care actualul concurent MPFM5 apare in diferite ipostaze incitante.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. Cum era de asteptat, Mirela Boureanu Vaida l-a intrebat pe Florin care a fost scopul postarii respectivelor imagini pe internet, raspunsul acestuia lasand loc la numeroase interpretari: „Sunt mandru de corpul meu si am vrut sa am amintiri placute. Daca ma voi ingrasa si voi ajunge sa arat rau, acestea ma vor motiva.”, a spus Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2016. De asemenea, unele voci au spus ca a venit in casa pentru a se face remarcat, iar acest lucru a fost, intr-un fel, confirmat si de el: „Imi place competitia. Imi place sa castig, dar nu cred ca ma voi indragosti in aceste conditii.”

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 9 IANUARIE 2017. Panathinaikos ajunge pe podium in cazul unei victorii in partida de azi

Bogdan

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 57 REZUMAT, 27 DECEMBRIE 2016. Fatih incepe sa lucreze, Selin si Orhan il cauta pe incendiatorul navei lui Sevket

Delia Ion

DILA 27 IULIE 2015, EPISODUL 62. Azer afla ca Fatma a fost ceruta in casatorie de avocatul lui Riza

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult