Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 IULIE 2016. Informatii din Gala MPFM 5. Lavinia a castigat masina

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 IULIE 2016. Ne apropiem cu pasi repezi de finalul acestui sezon al show-ului matrimonial Mireasa pentru Fiul Meu, in august urmand a afla cine sunt marii castigatori. Pana atunci mai sunt cateva saptamani si in gala de sambata, 9 iulie 2016, am aflat ca Lavinia este castigatoarea masinii puse la bataie de producatorii emisiunii. De asemenea, Tatiana a plecat acasa. Publicul a hotarat ca Tatiana sa paraseasca competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 IULIE 2016. In gala de sambata a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, Tatiana a plecat intr-adevar acasa, asa cum si-a dorit, iar Lavinia a invins-o pe Emilia si a castigat masina. Vineri a iesit o intreaga controversa atat in Casa MPFM, cat si afara, printre sustinatori. In timp ce Lavinia si sustinatorii ei nici nu concepeau ca ea sa nu castige autoturismul, in conditiile in care s-a vazut clar ca Emilia a luat mana de pe masina, de partea cealalta moldoveanca Emilia sustinea sus si tare ca Lavinia a gresit cu mult inaintea ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 IULIE 2016. A gresit intr-adevar Lavinia si a atins masina cu snurul, cu parul sau s-a sprijinit in maini de autovehicul? Nu, a decis Comisia de Decizia a MPFM. Asta sustinea Emilia, care vineri a izbucnit in plans, afirmand ca ea a respectat regulamentul si pe camere o sa se vada asta, ca si faptul ca Lavinia a trisat si a incalcat regulile. Si nu o data sau de doua ori, ci de mai multe ori, a spus Emilia vineri, printre lacrimi.

Cred ca treburile au fost clare, nu avem voie sa atingem masina nici macar cu parul. Eu am fost echilibrata, poate verifica oricine din staff cum am tinut mainile. Nu s-a luat asta in calcul. Dupa calculele mele eu am castigat masina. Masina a fost atinsa si cu haina si cu parul si s-a srpijinit non-stop. Eu nu m-am sprijinit de masina. Regulile au fost dure de la inceput. Si ea nu s-a sprijinit doar o data sau de doua ori. Eu chiar am respectat regulile, se pare ca… Eu am avut stare sa duc la capat. La un moment dat am ridicat mana, insa am avut stare sa duc mai departe inca multe ore”, a spus Emilia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 IULIE 2016. Comisia de Decizie a show-ului Mireasa pentru Fiul Meu a anuntat, in gala de vineri, cine este castigatoarea masinii, premiu intens disputat intre concurenti.  Lavinia a fost marea castigatoare, spre bucuria lui Eduard!

„S-a terminat proba si una dintre cele doua a gresit. Nu se stie cine a gresit prima. Au fost reactii si incurajari, comisia de decizie va analiza totul si maine, in gala Mireasa pentru Fiul Meu, vom afla cine a castigat cu adevarat masina”, a anuntat oficial, vineri, staff-ul de la Mireasa pentru Fiul Meu.

Iti recomandam si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 IULIE 2016. Castigatoarea masinii MPFM 5, stabilita de Comisia de Decizie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Liliana a iesit din cursa pentru masina. Cine va castiga automobilul, Lavinia sau Emilia?

Mirela Boureanu Vaida a parasit definitiv proiectul Mireasa pentru Fiul Meu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Schimbare radicala pentru Alexandra. Ce spune Florin

REGULAMENTUL CONCURSULUI “TOUCH THE CAR”

Timp de o lună şi jumătate, din 15 concurenţi care au fost eliminaţi pe parcurs, şase au intrat în finală iar proba de foc prin care trebuiau să treacă a fost una de rezistenţă fizică şi psihică, trebuind să atingă maşina cu una sau ambele mâini, fără a se sprijini, fără a se odihni decât o dată, 15 minute la doua ore şi încă 30 minute la 6 ore, nu au voie să doarmă lângă maşină sau să aibă alta poziţie decât cea în picioare, atingând-o fără să se sprijine de maşină sau de vreun coechipier.

1. “Touch the car” este o proba individuala si nu poate exista decat un singur castigator al masinii.

2. Trebuie sa purtati o pereche de manusi pe toata durata acestei probe.

3. Puteti sa intindeti bratul intr-o pozitie cat mai confortabila.

4. Nu aveti voie sa va lasati greutatea corpului pe brat si nici sa va sprijiniti de masina. Nu aveti voie sa atingeti masina cu o alta parte a corpului in afara de maini.

5. Veti putea pune ambele maini pe masina, insa cel putin una din maini va ramane tot timpul lipita de masina, pe tot parcursul probei. Suprafata de contact a palmei cu masina trebuie sa fie totala. In caz contrar, veti fi descalificat! Concurentul descalificat isi pierde sansa de a castiga masina.

6. Respectand obligatia ca macar una din maini sa atinga in permanenta masina, concurentii pot merge, dansa, se pot misca in jurul ei sau isi pot schimba locul cu ceilalti concurenti implicati in concurs.

7. Concuretul care va ridica mana de pe masina, fie si pentru o sutime de secunda, va fi elimiminat din concurs.

8. Nu aveti voie sa negociati cu ceilalti castigarea masinii sau donarea acesteia. De asemenea, este interzisa formarea de coalitii in acest sens. In caz contrar, Comisia de Decizie poate opri concursul si nimeni nu va mai putea beneficia de masina!

9. Toti concurentii au obligatia de a participa la orice activitati si manifestari desfasurate in timpul concursului.

10. Nu aveti voie sa purtati niciun fel de accesoriu: ceas, inele, bratari.

11. Nu aveti voie sa folositi niciun fel adeziv care sa va ajute la mentinerea mainii pe masina. De asemenea, este interzisa utilizarea sforii, a oricarui material sau substante care ar inlesni prinderea mainilor pe masina.

12. Va veti putea relaxa picioarele, schimbandu-le, pe rand, unul cate unul, dar fara a lua mana de pe masina.

13. Nu aveti voie sa stati jos, intinsi, pe vine, sau in genunchi langa masina.

14. Daca doriti, puteti sa va descaltati in orice moment al probei.

15. Va veti putea schimba pozitia in jurul masinii. Va veti putea misca atat cat va permite pozitia, insa tinand cont ca nu aveti voie sa va atingeti unul pe celalalt in mod intentionat.

16. Veti putea bea apa, veti putea dansa, veti putea trece unii pe sub ceilalti, atata timp cat una dintre maini este lipita de masina si nu exista contact fizic intre voi.

17. Nu aveti voie sa va sprijniti de un alt concurent, sa loviti sau sa impingeti un alt concurent. In caz contrar veti fi descalificat.

18. Aveti voie sa vorbiti intre voi. Pe durata concursului, la fiecare doua ore se pot lua 15 minute de pauza si la fiecare 6 ore se poate lua o pauza de 30 de minute. Concurentilor li se vor comunica iesirile in pauza. Pe durata acestor pauze, concurentii au posibilitatea de a-si satisfice nevoile personale. Depasirea duratei de pauza, reprezinta motiv de elmiminare. In categoria nevoilor personale se incadreaza: sevirea mesei, schimbarea bateriei, fumatul, schimbarea tinutei vestimentare, etc..

19. Fiecare concurent poate alege, daca doreste, un concurent asistent, dintre cei care nu participa la proba. Acesta va avea sarcina de a-l mentine in forma, de a-i pregati masa inainte de pauze si de a-i acorda orice fel de ajutor.
20. Exceptand pauzele, atunci cand sunt cu mana pe masina, concurentii pot consuma doar lichide si zahar.

21. Asistentii si ceilalti concurenti nu au voie sa intre in standul de concurs fara invitatia prezentatorului concursului.

22. Nu aveti voie sa atingeti cauciucurile sau oglinzile masinii.

23. Puteti bea suc, apa, sa mancati zahar. Nu aveti voie sa consumati bauturi alcoolice sau energizante pe parcursul acestei probe.

24. In fiecare pauza va trebui sa va schimbati bateria de la lavaliera. Lavaliere trebuie sa functoneze non-stop!

25. Nu aveti voie sa atingeti camerele de pe masina, sau alte accesorii tehnice!

26. Va trebui sa raspundeti la orice intrebare care va este adresata in timpul probei.

27. Concurentul care nu poate continua concursul din motive medicale sau din oricare alt motiv, se poate retrage din concurs din proprie initiativa. Intr-un astfel de caz, nu poate revendica, sub nicio forma, dreptul asupra premiului. In timpul competiei, ori de cate ori va fi nevoie, se va efectua controlul medical.

28. Concurentul care din punct de vedere medical nu poate continua concursul, va fi eliminat. Toate problemele medicale din timpul concursului si dupa acesta, reprezinta responsabilitatea concurentului.

29. Veti fi responsabili pentru starea voastra de sanatate pe tot parcursul acestei probe.

30. Concurentii pot avea un asistent din randul celor care nu participa la proba, pentru a servi apa, masa in timp ce stau langa masina, pentru ca pauzele sa fie cat mai efficiente.
31. Orice acuzatie, remarca sau observatie a celorlalti concurenti asupra vreunei nereguli legate de atingerea masinii, se va verifica conform inregistrarilor si se va confirma doar de atre Comisa de Decizie.

32. Comisia de decizie poate efectua modificari in privinta showului sau a concurentilor, in limita regulilor concursului. Aceste modificari nu pot lua dreptul concurentului de a parasi concursul.

33. Concurentul care, respectand regulile impuse in concurs, va rezista cel mai mult timp atingand masina doar cu mana, va deveni singurul proprietar al masinii.

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 50 REZUMAT, 17 MAI 2016. Dilara renunta la iubirea lui Harun si planuieste sa faca intrerupere de sarcina

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Oana MPFM3: Nu am confirmat niciodata ca am avut momente intime cu Laur!

Delia Ion

REZULTATE LOTO 19 martie 2015. HotWeek va prezinta NUMERELE LOTO DE JOI

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult