MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. Cearta de pomina intre Valentin si Florin care nu a putut fi intrerupta nici de incheierea emisiunii desfasurate in direct

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 9, 2016 17:48

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. Cearta de pomina intre Valentin si Florin care nu a putut fi intrerupta nici de incheierea emisiunii desfasurate in direct

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. Finalul emisiunii de miercuri de la “Mireasa pentru fiul meu” a fost trait cu sufletul la gura de telespectatori deoarece a cuprins primul duel important intre Valentin si Florin, cei mai indragiti concurenti MPFM5.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. Totul a plecat de la dorinta lui Florin de a aduce cateva precizari in ceea ce-o priveste pe Nicoleta, pusa sa dea explicatii in mai multe materiale in care a recunoscut ca facea videochat. Florin a spus ca, din punctul lui de vedere, Nicoleta nu s-a apucat de aceasta practica din cauza lipsei de afectiune din partea tatalui ei si ca, mai probabil, anturajul a avut o mai mare influenta in acest sens.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. Apoi a tinut sa-si exprime dezacordul cu cei care rad sau se distreaza pe seama acestui subiect dar si de Valentin care afirmase in fata lui Marius ca el, in postura de persoana rationala, nu ar face asa ceva niciodata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. Florin a facut o scurta comparatie intre ocupatia lui din trecut, adica videochat, si ocupatia mai veche a lui Valentin, adica viciul de a juca la jocuri de noroc, subliind ca el nu si-a pus niciodata familia in dificultate pe cand iubitul Adrianei si-a pus mama sa-i plateasca datoriile acumulate in urma viciului.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. Practic Florin i-a cerut lui Valentin sa nu-i mai judece pe altii atata timp cat se stie cu “pata” pe el si totodata sa-i spuna in fata daca are ceva de comentat si sa nu o mai faca doar stimulat si pe ascuns.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. A venit randul lui Valentin sa-si exprime punctul de vedere. El considera ca Florin “si-a vandut sufletul” si ca, din acest punct de vedere, nu-l poate pune la acelasi nivel cu Catalin, cel care ceruse bani de la sustinatori.

In continuare, Florin a fost totusi mai vocal si mai direct in a-si exprima nemultumirile fata de rivalul sau. A recunoscut ca nu vrea sa judece pe nimeni, de vreme ce si ei a facut numeroase prostii dar ca nu este corect ca Valentin sa-i arunce acuzatii in conditiile in care familia lui a avut “de tras” de pe urma lui.

Desi a incercat sa se abtina, Adriana s-a vazut nevoita sa sara in apararea iubitului ei: “Eu prefer sa am un iubit pentru care a platit familia decat sa am unul care a facut videochat”, a spus raspicat Adriana.

Dialogul spumos dintre cei mai indragiti concurenti MPFM5 a fost intrerupt, la televizor, de finalul spatiului de emisie insa a continuat pentru telespectatorii AntenaPlay.

Florin si-a continuat pledoaria subliind inca odata ca l-a deranjat la Valentin faptul ca a fost judecat de un om care are si el suficient de multe pacate.

Acuzat de Adriana ca l-a instigat pe Valentin sa intervina in discutia pe care o purta cu Catalin, Florin a raspus: “Pe timpul materialelor, Valentin tot pufaia. M-am dus la el in pauza si i-am zis sa spuna ce crede si sa nu mai tina in el. Prefer ca barbatii sa-mi spuna in fata daca au ceva cu mine dar daca te simti femeie este altceva.”

76-32-54-190 de mireasaonline

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.