MIREASA PENTRU FIUL MEU: Alin este foarte interesat de Laura

Bogdan
By Bogdan februarie 24, 2014 16:11

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Alin este foarte interesat de Laura

Ziua de Dragobete, departe de a fi sarbatorita cu fastul de care s-a bucurat Valentine’s Day, a adus in Casa de la Mireasa pentru fiul meu, neasteptat de multa emotie, legata de intrarea in competitie a fetelor noi.

Cea care a spart gheata a fost Laura, o fata simpatica, venita de la Vanju Mare pentru a-si gasi un partenerul ideal, alaturi de care sa mearga in fata altarului.

Aparent firava, Laura a impresionat, inca din prima clipa prin simplitatea si voiosia pe care o degaja. Cel care a facut prima remarca interesanta, la adresa Laurei, a fost Laur, si el intrat de curand in Casa.

El a firmat desprea Laura ca “este mica si firava dar frumoasa foc”.

La fel de interesati de frumoasa olteanca, par a fi Alin si mama sa Daniela. Chiar mai incisiva decat baiatul sau, s-a dovedit a fi doamna Daniela care, inca din primele minute, s-a dus direct la nou-intrata in competitie, pentru a o intreba daca este interesata de Alin.

Cum era de asteptat, Alin a fost deranjat de agresivitatea mamei sale, explicand ca va incerca sa o abordeze pe Laura, prin stilul lui personal.

Ziua de azi a adus o surprinzatoare premiera la Mireasa pentru fiul meu: prima cearta in care s-a implicat Gina, in cele sase luni de cand a debutat sezonul al treilea.

Previzibil, Gina a fost atacata de Oana, cea de-a doua fata, din cele vechi, ramasa fara pereche in Casa, scanteia reprezentand-o un mesaj in care se atragea atentia ca Gina a incurajat-o prea mult pe Cristina, intr-un moment in care, cea care avea nevoie de ajutor era Oana.

Urmatoarea fata care va intra in competitie va fi Georgiana, intrata in Casa cu gandul de a cunoaste un baiat sincer, puternit si cu simtul umorului. Are si ea un fan printre baietii intrati in Casa, in luna februarie.

Aurelian o considera pe Georgiana o fata foarte interesanta.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.