MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana MPFM4, antrenamente pentru X-Factor

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Intr-un sezon de „Mireasa pentru fiul meu” mult mai putin spectaculos decat cele precedente, telespectatorii fideli ai acestui show matrimonial au cautat cateva repere spectaculoase care sa le mentina viu interesul pentru aceasta emisiune.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Unul dintre ele a fost evolutia Anei care desi a rezistat in competitie numai cateva saptamani a reusit sa atraga de partea ei numerosi fani. Frumoasa si delicata, Ana a pacatuit insa rin inconstanta si lipsa de maturitate in relatia sentimentala pe care ar fi trebuit sa o aiba cu Petru.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. De alfel, cei doi s-au despartit destul de repede dupa ce au parasit casa de la Stefanesti tocmai pentru a-si trai afara povestea de dragoste care se anunta la un anumit moment una extrem de frumoasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Chiar si in aceste conditii, Ana are in continuare un important numar de fani care privesc cu simpatie orice mesaj transmis pe retelele de socializare care ii apartine fostei concurente MPFM4.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ultima postare a Anei pare a fi insa una speciala. Tanara a pus pe Facebook un filmulet in care isi arata talentul muzical, interpetand mai multe melodii in fata camerei de luat vederi.

Desi este evident ca interpretarea Anei este una care sa se ridice la un nivel calitativ de exceptie, fanii MPFM nu contenesc cu mesajele laudative la „evolutia” fostei iubite a lui Petru: „foarte tare”, „ai o voce pe masura”, „bravo, frumos”, „sincer, este ok”, „ce voce minunata ai Anuska”.

Vezi VIDEO aici

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 SEPTEMBRIE 2015. Robert si Octavian au lansat atacuri dure la adresa lui Valentin

Delia Ion

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA 2016. Rezultate Admitere, Inmatriculari Universitatea Politehnica

Cristiana Petrariu Bota

KOSEM EPISODUL 29 REZUMAT, 13 MARTIE 2017. Kosem nu-l poate impiedica pe Osman sa ia decizia de a-l executa pe Mehmet

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult