MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana MPFM4, implicata intr-o noua relatie sentimentala?

Delia Ion
By Delia Ion februarie 3, 2016 20:55

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana MPFM4, implicata intr-o noua relatie sentimentala?

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Multi telespectatori fideli ai show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” considera ca in sezonul 4 au fost cele mai frumoase concurente, unele dintre ele intrate in casa de la Stefanesti in a doua parte a stagiunii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Un loc aparte in inimile fanilor MPFM4 l-a ocupat Ana, o fata care i-a impresionat atat pe apropiatii acestui show cat si pe baietii din competitie cu numeroasele ei calitati fizice, frumusetea ei fiind comparata in numeroase randuri cu cea a vedetei Monica Gabor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. A intrat in emisiune dornica sa-si gaseasca jumatatea sentimentala si parea ca isi va indeplini aceasta dorinta in momentul in care s-a apropiat de Petru alaturi de care chiar a incercat sa formeze un cuplu sentimental.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Desi era evident ca intre ei sunt sentimente profunde, diferentele mari de varsta si in primul rand de mentalitate au dus la o ruptura a relatiei, atat in cadrul show-ului cat si a incercarii din afara competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fiecare dintre cei doi si-a luat viata de la capat. Petru a ales sa paraseasca Romania cu destinatia Austria iar Ana a decis sa faca tot posibilul pentru a-si continua studiile si calificarile care sa o ajute sa ajunga in lumea televiziunii.

Si pe plan sentimental, se pare ca Ana si-a regasit zambetul langa de un tanar alaturi de care se fotografiaza din ce in ce mai des si pe care il cheama Cosmin. Prietenii virtuali ai Anei sunt entuziasmati de posibila relatie a fostei concurente MPFM4, complimentele neintarziind sa apara.

“Va sta foarte bine impreuna. Ce frumusei sunteti”, i-au transmis acestia plini de entuziasm.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.