-4.7 C
România
19 ianuarie 2021
ANDRADA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrada acuzata de mama Catalinei intr-o confruntare care pare a nu mai avea sfarsit

Apropierea marii finale a sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” aduce cu sine si o doza sporita de tensiune in randul concurentilor, acuzele aruncate de unii asupra celorlalti inmultindu-se chiar si in cazul unor colegi de competitie care au avut si perioade in care si-au vorbit prieteneste.

Este si cazul Andradei si a Catalinei care par a fi intrat in rolurile de actori principali ai finalului de sezon tocmai din cauza numeroaselor discutii aprinse dintre cele doua foste amice. Catalina pare a fi reprezentata in ultimele zile de mama ei care s-a decis chiar ea sa fie cea care sa o apere cu tarie pe fiica ei.

Si Catalina chiar are nevoie de aparare in contextul in care o buna partea a concurentilor MPFM4 au pus „tunurile” pe ea pentru a o acuza de falsitate mai ales in privinta trecutului ei neclar dar si adevaratelor intentii legate de acest show.

„Andrada este perversa si stie sa joace fals. In spate, incearca sa fie pisicoasa si amabila, sa te traga de limba si pe urma, in direect, Andrada le intoarce ca la Ploiesti. Exact asa cum spunea si Petru, Andrada este un bun actor”, a spus doamna Angela despre Andrada MPFM 4.

„Din moment ce Petru a respins-o pe Catalina, era normal ca ea sa se retraga. Ce este asa mare problema ca a facut un cuplu cu Nicolae?”, a adaugat doamna Angela, mama Catalinei.

Andrada MPFM 4 a ales sa nu ii raspunda doamnei Angela, considerand ca venirea dansei in competitia Mireasa pentru fiul meu este una corect calculata, intrucat in ultimul timp doamna Angela a fost acuzata de concurentii MPFM ca nu o lasa pe fiica ei sa vorbeasca si ca de fiecare data raspunde in locul ei.

Mai mult decat atat, intrebata fiind de Mirela Boureanu Vaida daca doreste sa mai ramana in competitia Mireasa pentru fiul meu alaturi de fiica sa, doamna Angela a raspuns ca poate ramane si pana la sfarsitul competitiei daca este nevoie.

Stiri pe aceeasi tema

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 4 REZUMAT, 27 NOIEMBRIE 2015. Tatal lui Seyit nu este de acord cu relatia pe care fiul sau o avea cu Sura

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 44 REZUMAT, 7 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE emisiunea din data de 30 SEPTEMBRIE 2015. Mihaela a adus actele care demonstreaza ca a adoptat-o pe sora ei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult