-7.9 C
România
17 ianuarie 2021
ANDRADA SI CRISTI
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrada si Cristi s-au sarutat din nou!

Finalul de saptamana aduce noi surprize in casa emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”. Chiar daca finala saptamanala o gasea in lacrimi, in conditiile in care soarta lui Radu era pe muchie de cutit, si a declarat in mai multe randuri ca nu crede ca va mai forma un cuplu in casa MPFM4, Andrada a surprins pe toara lumea cu gesturile foarte apropiate facute la adresa lui Cristi.

In ultimele zile cei doi au devenit din ce in ce mai apropiati si chiar exista zvonul ca s-au sarutat, departe insa de „ochii” camerelor video amplasate in casa dar si de privirile curioase ale colegilor de competitie.

Azi Andrada si Cristi par a fi trecut la un alt stadiu al relatiei lor. Mai indrazneata de felul ei, tanara a decis sa nu se mai ascunda si trasfomat una dintre scenele obisnuite de tachinare intr-un sarut.

Atat au asteptat numerosii telespectatori ai show-ului „Mireasa pentru fiul meu” care s-au si grabit sa sublinieze ca Andrada si Cristi formeaza deja un cuplu si ca, desi pare partea mai timida, Cristi este cel care a atras-o intr-o adevarata cursa pe Andrada.

Stiri pe aceeasi tema

GUVID SI JIMMY – ROMANII AU TALENT din 11 MARTIE 2016. Eu si iarna-s pe magar!

Cristiana Petrariu Bota

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 82 REZUMAT, 9 IUNIE 2016. Mehmet este operat pentru inlaturarea tumorii cerebrale

Delia Ion

ROMANII AU TALENT 2017. LIVE ONLINE 17 februarie. Noul sezon Romanii au Talent a inceput! Preselectii 2017

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult