0.8 C
România
27 noiembrie 2020
Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Andrei a provocato adevarata revolta in Casa

Mireasa pentru fiul meu a avut parte de o zi agitata, provocata, in special, de revolta lui Andrei, pedepsit de Comisia de Disciplina, sa nu poata intra in camera fetelor.

Andrei si-a exprimat nemultumirile, in prima instanta, intr-un mod discret insa, pe parcursul emisiunii, galateanul a ridicat nivelul acuzatiilor, ajungand, la un moment dat, sa reclame nu numai faptul ca el a fost primul concurent pedepsit atat de drastic, desi nu era primul care savarsise un gest de o asemenea gravitate, dar si faptul ca are parte de conditii oferite de organizatorii emisiunii, mult sub standardele normale.

Concurentul a acuzat chiar ca, din cauza calitatii precare a apei de la canal, a facut o boala de piele, lucru care, in trecut, i se intamplase si lui Robert.

Deoarece Andrei incepuse sa foloseasca un limbaj inadecvat, moderatoarea emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, s-a simtit nevoita sa-i taie lavaliera lui Andrei, acesta nefiind prezent in platoul emisunii ci in camera baietilor.

Pe rand, Cristina, Iuliana si Traian i-au luat apararea lui Andrei, protestand si ei pentru pedeapsa care i s-a aplicat, totul culminand cu o mini revolta, nemaintalnita in cele trei editii.

Chiar si in lipsa din platou a lui Andrei, cel mai guraliv concurent al acestei editii, nu a fost liniste.

Mai inatai, Raymond a reclamat faptul ca iubita sa, Constantina, inca mai are probleme in a avea incredere deplina in el.

Apoi, am avut parte de deja obisnuitele scene intre Laurentiu si Marianita dar si intre Laurentiu si Maria, Laurentiu incercand mereu sa isi tempereze bunica in a mai isca noi scandaluri, legate, in principal, de Andrei.

Nici intre Traian si Corina lucrurile nu merg intotdeauna lin. Biatul a speculat o scena in care iubita sa i-a cerut parerea lui Laurentiu referitor la garderoba pecare o vapurta de Valentine’s Day.

Cea care se afla intr-o pozitie favorabila este Oana, bacauanca inca osciland intre noii concurenti cu care ar face un cuplu.

Stiri pe aceeasi tema

Georgiana Capuerde, jurnalista si scriitoare, a murit, dupa o lupta de doi ani cu boala

Cristiana Petrariu Bota

Doctorul Adrian Bot, premiat cu echivalentul Premiului Nobel in Biotehnologie pentru Yescarta, tratamentul care va aduce o noua era in tratamentul cancerului: Noi, ca specie, nu mai suntem la cheremul evolutiei darwiniste

Ioana Badulescu

MPFM 30 OCTOMBRIE: Ramona, Gabriel si doamna Elena, la iesirea din scena

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult