CRISTIAN SI ANDREI
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina MPFM3 au stabili cand vor face nunta!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dupa ce mai multi colegi din sezonul al treilea al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” au fost invitati in ultimele saptamani de televiziunea Antena Stras pentru a da interviuri, acum a venit randul perechii Andrei-Cristina sa povesteasca cateva lucruri despre actuala situatie a familiei Rotariu si despre planurile de viitor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina s-au declarat mai fericiti ca oricand si desi pentru moemnt nu au inca doua locuri de munca stabile, se considera un cuplu implinit, in primul rand din punct de vedere sentimental.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fostii concurenti MPFM s-au casatorit civil in marea finala a sezonului 3 insa isi doresc foarte mult sa se cunune civil si sa faca o nunta la care sa participe toti apropiatii lor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristina si Andrei, fostii concurenti ai sezonului 3 ai emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, se iubesc la fel ca-n prima zi. Cei doi indragostiti spun ca se gândesc ca in viitorul nu foarte indepartat sa se si casatoreasca. Pana atunci, cei doi vor sa-si puna ordine in viata si sa-si construiasca cariere si un viitor fara probleme financiare.

„In august va fi nunta fratelui meu si in septembrie vom pleca la nasii nostri, in Grecia. Speram ca intr-un an-doi sa putem face si nunta. Acum, importanta este cariera. Daca am face un copil acum, când nu avem niciun ban, nimic stabil. Vrem sa-i pupam pe toti cei care ne iubesc si ne sunt alaturi. Va pupam si va multumim!”, a declarat Andrei la „Star Magazin”, de la Antena Stars.

Daca in ceea ce priveste nunta nu se grabesc, cei doi asteapta cu nerabdare momentul in care vor deveni parinti. Si nu vor unul, ci doi copii!

Articole asemănătoare

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 11 REZUMAT, 9 NOIEMBRIE 2015. Incepe divortul dintre Cihan si Dilara al carei miza erau cele doua fete dar si o avere considerabila

Delia Ion

PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. Ce program au unitatile Raiffeisen Bank de Sf. Andrei si Ziua Nationala

Ioana Badulescu

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 7 REZUMAT, 18 DECEMBRIE 2017

Delia Ion