MIREASA PENTRU FIUL MEU, Andrei: Sunt foarte dezamagit de Traian!

Bogdan
By Bogdan aprilie 6, 2014 12:54

MIREASA PENTRU FIUL MEU, Andrei: Sunt foarte dezamagit de Traian!

Neintelegerile dintre Viorel si Oana nu mai reprezinta o nouatate in Casa de la Mireasa pentru fiul meu. Despartirea dintre Laur si Florina se contura de mai multa vreme, impulsionata si de faptul ca mama Florinei nu era de acord cu aceasta relatie.

Scenele de gelozie dintre Andrei si iubita sa Cristina nu pot fi trecute la capitolul neprevazut.

Marele eveniment al saptamanii, in Casa, este fara doar si poate ruptura intre Andrei si Traian, in ceea ce a fost, pana nu demult, cea mai stransa relatie de prietenie din competitie.

Totul a izvorat in urma telefonului primit de Traian de la tatal sau in care seniorul ii atragea atentia sa o lase mai moale cu prietenia avuta cu Andrei si sa se concentreze mai mult pe relatia avuta cu Corina.

Desi, la acel moment, Andrei nu a replicat in vreun fel, se pare ca s-au strans frustrari care au iesit la suprafata in urma cu cateva zile.

Suparat ca, in timpul unui material de care nu stia, a aflat ca Iuliana, Traian si Corina planuiau sa se desparta la buget de cuplul lor, Andrei a rabufnit.

Andrei: “Sunt dezamagit de Traian. Mai mult dezamagit decat suparat. Ne-au tratat ca pe niste persoane din competitie nu ca pe niste prieteni.”

“V-au influentat mesajele de la taicatu. De la acel telefon te-ai indepartat usor usor. Incerc sa te bag in seama, te intreb ce faci, nu-mi raspunzi.”

Traian, sprijinit de mama lui, nu se considera insa deloc responsabil de raceala aparuta intre el si Andrei si i-a replicat galateanului: “Intotdeauna incerci sa o dai in avantajul tau!”.

Traian: “Pe tata l-a deranjat doar cum mi-a vorbit Andrei in acea seara in care a plecat Corina in club. Si pe mine m-a deranjat acel lucru si i-am spus lui Andrei.”

Tot Andrei a avut insa ultimul cuvant al infruntarii care a avut loc in timpul finalei saptamanale: “Nu am ras de tine, am ras doar de ceea ce ti s-au intamplat, ironic” i-a replicat el lui Traian apoi a concluzionat ca “mi-ar fi convenit sa fi venit in fata si sa-mi fi spus, bai baiatule nu vrem sa mai facem buget cu voi, nu sa aflu de prin materiale acest lucru.”

Sursa foto: captura Antena 1

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.