MIREASA PENTRU FIUL MEU. Anna: Cristian nu sta in casa pana in finala pentru ca risca sa ma piarda!
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Anna: Cristian nu sta in casa pana in finala pentru ca risca sa ma piarda!

Se credea ca dupa ce mama si tatal lui Elly au ascuns securea razboiului si au decis sa-l accepte pe Cristian ca iubit al fiicei lor, apele se vor linisti si relatia celor doi tineri nu va mai avea parte de nicun fel de obstacol pana in marea finala.

Nu a fost sa fie asa caci Anna, prima iubita a lui Cristian, s-a decis sa iasa din nou la rampa cu niste declaratii care au avut darul de a agita din nou spiritele in relatia Cristian-Elly. Nu a fost prima oara cand numele Annei apare pe buzele celor din casa MPFM4 caci fosta iubita a lui Cristian a fost subiect de materiale si atunci cand Cristian si Elly au avut parte de cateva ore libere in care au avut voie sa mearga acasa.

Anna este ferm convinsa ca fostul ei iubit mai nutreste inca sentimente profunde pentru ea si ca are convingerea ca acesta nu intentioneaza sa ramana in casa pana la sfarsitul sezonului.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 APRILIE 2015. Mirela Boureanu Vaida, in lacrimi la ACCES DIRECT

„Cristian este primul barbat din viata mea, iar eu sunt prima femeie din viata lui. Amandoi am invatat sa iubim. Este cel mai minunat barbat din toate punctele de vedere. Tot ce vedeti voi acolo este zero. El orice femeie ar strange in brate o face cu gandul la mine. Prin multe declaratii facute acestei fetite, am inteles ca-mi sunt adresate doar mie. Cristian nu va sta acolo pana la finala cu siguranta, pentru ca nu risca sa ma piarda”, este mesajul transmis de Anna emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”.

Articole asemănătoare

TRADAREA EPISODUL 87 REZUMAT, 12 MARTIE 2015. Zehra este suparata pe mama ei si Mete si Ayca incep sa se vada pe ascuns

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian catre Elly: Doamne, ce frumoasa esti!

Delia Ion

MPFM 25 AUGUST 2015. Doamna Andreea refuza sa-i fie alaturi lui Elly la marea finala

Delia Ion