21.1 C
România
26 septembrie 2022
ADRIANA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Apropierea dintre Adriana si Valentina, prietenie sincera sau miscare strategica aducatoare de sustinatori?

Telespectatorii fideli ai show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” nu aveau cum sa treaca cu vederea noua mare prietenie care s-a format in casa fetelor, intre Adriana, cea mai simpatizata concurenta a acestei stagiuni, si Valentina.

Chiar daca cele doua fete nu au purtat niciodata un conflict deschis de-a lungul celor sase luni de competitie, relatiile dinte ele nu au fost la fel de stranse ca in prezent.

Este cunoscut faptul ca, pentru Adriana, „cea mai buna prietena” din show au fost pe rand Emilia, Mihaela, Loredana si Natasa, in timp ce Valentina s-a inteles foarte bine cu Ella si Mihaela.

Intrarea in competitie a lui Florin a schimbat insa multe lucruri, apropiatii MPFM5 asistand la cateva „miscari de trupe” interesante, cel putin din punct de vedere strategic.

In conditiile in care a surprins ascensiunea rapida in topul preferintelor fanilor MPFM a „marinarului”, erau de asteptat reactii pe masura ale concurentilor cu sanse la accederea in marea finala, amenintati in prezent de evolutia lui Florin.

Adriana este una dintre fetele care pare a fi mutat strategic. Telespectatoare fidela a acestui show (proprie declaratie), Adriana cunostea faptul ca, in ultima parte a competitiei, fanii concurentilor care parasesc emisiunea migreaza catre cei ramasi in emisiune.

Profitand de faptul ca Valentina a purtat zile in sir un razboi deschis cu Florin, pe parcursul emisiunilor desfasurate in direct, Adriana s-a apropiat de iubita lui Aurel, cele doua fete fiind de nedespartit in ultimele zile.

O miscare care ii va aduce Adrianei sustinatorii cuplului Valentina-Aurel, atunci cand cei doi vor fi istorie pentru MPFM5. Ce-i drept, numarul sustinatorilor cuplului Valentina-Aurel a scazut simtitor de cateva saptamani insa Adriana a constientizat ca orice fan in plus este un bun castigat care va cantari foarte mult in fazele finale ale show-ului.

Este probabil prima miscare strategica importanta al carei obiectiv este atragerea de voturi insa experienta din sezoanele anterioare ne demonstreaza ca vor urma numeroase astfel de „prietenii spontane”, in urmatoarele luni ale competitiei.

Related posts

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 7 REZUMAT, 28 FEBRUARIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru: Vreau sa termin singur aceasta competitie!

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE 21 SEPTEMBRIE 2015, EPISODUL 21 REZUMAT. Macit se apropie si mai mult de Neriman si este gata sa-i infrunte pe toti cei apropiati

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult