MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Barfele concurentilor MPFM5 au inceput sa se indrepte si spre finalistii din sezonul trecut

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Camerele amplasate in gradina casei MPFM5 au surprins zilele trecute o conversatie care s-ar fi dorit „amicala” intre trei dintre cei mai controversati concurenti ai acestei stagiuni: Tudor, Mihai si Stefan.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cei trei tineri au avut proasta inspiratie de a face cateva referiri la adresa lui Cristian si a lui Elly, cei ma iubiti concurenti MPFM4, despre care n-au avut chiar cele mai favorabile opinii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Daca in privinta lui Cristian au tinut sa sublinieze faptul ca acesta si-a atras fani de partea sa prin povestea sa de viata care a provocat „mila”, despre Elly ei au fost si mai categorici descriind-o drept o fata „foarte rea”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cum era de asteptat, replicile celor trei nu aveau cum sa ramana fara ecou in randurile sustinatorilor Cristian-Elly, considerati de multi drept cea mai frumoasa poveste de dragoste din istoria acestui show.

Daca unii incearca sa explice faptul ca Sonea Cristian nu ar fi putut fi votat un an intreg „doar din mila” si ca el a reusit sa se faca apreciat in randul fanilor prin hotarare, sarm, naturalete si nu in ultimul rand prin felul in care a reusit sa-si castige respectul colegilor, altii considera ca Tudor, Mihai si Stefan sunt niste baieti „frustrati”, „barfitori” si „lipsiti de caracter”.

Cei care au comentat discutia purtata de actualii concurenti MPFM ii trimit pe cei trei „sa ia lectii” de povestea de dragoste a castigatorilor MPFM4 in conditiile in care Tudor si Mihai nu au in acest moment un cuplu iar Stefan nu traieste chiar cea mai romantica poveste de dragoste alaturi de Ana-Maria.

Desi se crede ca cei trei concurenti care au purtat discutia si-au facut bine lectiile „de acasa”, au neglijat forta „sonistilor” care va fi demonstrata in momentul in care va veni vremea voturilor decisive.

Printre randuri apar insa si cateva comentarii in favoarea actualilor concurenti. Se aminteste faptul ca si Cristian i-a barfit pe concurentii sezonului 3 (Oana, Raymond si Constantina) dar si ca Tudor, Mihai si Stefan nu au facut altceva decat sa-si exprime opiniile sincere.

Stiri pe aceeasi tema

FLORIN BONTEA, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Un instalator de canalizare e dansator la Romanii au Talent!

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 15 APRILIE 2015. Gabi: Ana este o fata imatura care nu este in stare sa-si asume faptele si sentimentele!

Delia Ion

FERMA VEDETELOR, 9 Martie 2015: Cel mai tare reality show 100% romanesc, la Pro TV

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult