MIREASA PENTRU FIUL MEU (2)
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cassandra ii transmite fostului iubit ca l-ar vrea inapoi

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sezonul 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” devine din ce in ce mai interesant atat in interiorul casei de la Stefanesti dar si in afara casei acolo unde au loc dialoguri de la distanta intre fostii concureti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Este si cazul lui Robert si a Cassandrei cei doi fost concurenti avand o scurta relatie in competitie al carei final a fost unul trist in conditiile in care fata a facut unele destainuiri injositoare unei prietene din show, la adresa lui Robert.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Robert nu a rezistat tensiunii si a parasit emisiunea „pe usa din dos” alegand sa sara gardul casei MPFM5 impreuna cu Alin si el dezamagit de comportamentul iubitei lui din show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Desi imediat dupa plecarea lui Robert din emisiune, se reorientase spre Cosmin, Cassandra a ales si ea sa paraseasca show-ul nu inainte de a-i transmite lui Robert ca ar fi gata sa reia povestea de dragoste cu el.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Se pare ca tanara dansatoare la bara nu a renuntat la ideea de a-l recuceri pe Robert in afara competitiei, cea mai buna dovada fiind sms-ul pe care l-a transmis fostul ei iubit pe care Robert s-a decis sa-l posteze pe propria pagina de Facebook.

Articole asemănătoare

BILETUL ZILEI 22 MARTIE 2016. Steaua Rosie Belgrad, in cursa doar cu propriile recorduri

Delia Ion

Elena Catancea, adorata de publicul Romanii au Talent, trimisa acasa de juriu

Lucy Ionesco

MICHEL KOTCHA, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? VIDEO

Lucy Ionesco