CATALIN MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Catalin Movileanu, ajuns din urma de „pacatele trecutului”

Luni am avut parte la „Mireasa pentru fiul meu” de o emisiune in care Catalin Movileanu si-a exprimat primele intentii ofensive de la reintoarcerea in show, dupa o pauza de patru ani, tinta principala numindu-se Florin.

Catalin a incercat sa demaste „adevarata fata” a lui Florin in fata telespectatorilor, acuzandu-l ca intreaga sa conceptie de viata se invarte in jurul banilor si, in special, a banilor castigat „usor”.

S-ar fi vrut o lovitura de gratie aplicata unui adversar periculos in cursa pentru accederea in finala competitie insa acuzele sale nu au adus nimic, in ochii publicului, de vreme ce Florin a declarat inca de la inceput care sunt adevaratele sale intentii legate de aceasta competitie si care sunt conceptiile sale de viata.

In schimb, Movileanu nu a tinut cont de vigilenta telespectatorilor MPFM care, atunci cand isi doresc ceva cu adevarat, rascolesc adanc in trecutul anumitor concurenti.

Asa a fost si in cazul lui caci, la cateva zeci de minute dupa finalul emisiunii, a aparut pe unul dintre principalele grupuri destinate show-ului „Mireasa pentru fiul meu”, o postare apartinand lui Catalin, datata 23 martie 2012, extrem de concludenta in privinta conceputului de „ban”.

Astfel, intr-o postare de cateva randuri, Catalin apela la o metoda „usoara” prin care dorea sa-si stranga banii necesari pentru a acoperi sanctiunea financiara impusa de staful MPFM, dupa ce parasise competitia „pe usa din dos”, sarind gardul casei de la Stefanesti.

Cuvantul „ban” este repetat de mai multe ori in postarea lui Catalin insotit insa si de sintagme precum „cont bancar”, „sa ma sustina financiar”, „drepturile mele financiare”, „suma de…”, toate la un loc creionand o imagine de care Catalin s-a delimitat cu autoritate de-a lungul emisiunii de luni.

Stiri pe aceeasi tema

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Simboluri care duc in general catre probleme minore care trebuie rezolvate

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 4 de marti 13 OCTOMBRIE 2015. Cihan ii marturiseste lui Gulseren ca are sentimente pentru ea

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 DECEMBRIE 2015. Cuplu indragit la MPFM5 avertizat de staff in privinta incalcarii regulii 25

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult