PETRU MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cel mai spectaculos zvon legat de Petru MPFM4 este infirmat de realitate

Numele lui Petru Butnaru, fost concurent al sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu”, a fost readus in discutie in aceste zile de mai multi telespectatori ai show-ului matrimonial, intr-o ipostaza destul de surprinzatoare.

In contextul in care Petru a publicat pe propria pagina de Facebook un link care dadea posibilitatea fanilor MPFM5 sa-i acorde voturi de sutinere Lilianei, actuala locatara a casei de la Stefanesti, au aparut zvonurile conform carora Petru este interesat sa reintre in competitie, in postura de concurent cu drepturi depline, tocmai pentru a-i face curte frumoasei brunete.

Desi Petru nu a dezmintit inca aceasta ipoteza, realitatea ne demonstreaza ca totul este doar inchipuirea unora care si-ar dori cresterea gradului de spectaculozitate a actualei stagiuni.

Ce-i drept, Petru a fost un concurent cu mare priza la public, in saptamanile petrecute in competitie insa la fel de adevarat este faptul ca dupa despartirea de Ana, Petru a parasit Romania cu gandul de a se stabili pentru o lunga perioada in Austria.

Cateva zeci de secunde petrecute pe pagina de Facebook a lui Petru ne sunt suficiente pentru a intelege ca Petru nu are niciun gand de a reveni in randul concurentilor MPFM, in conditiile in care pare multumit de locul sau de munca si de traiul pe care-l duce in Linz (Austria).

Astfel, cei care isi doreau ca, pe langa Florin, noua senzatie MPFM5, sa-l revada „la lucru” si pe Petru, vor trebui sa se multumeasca doar cu primul dintre ei si sa constientizeze ca nu toate zvonurile care circula in jurul show-ului MPFM sunt pe cale de a deveni realitate.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM STANLEYBET RUSALII 2017. PROGRAM STANLEYBET 1 IUNIE, 2 IUNIE, 3 IUNIE, 4 IUNIE SI 5 IUNIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 APRILIE 2015. Primul gand al lui Petru la reintrarea in casa a fost sa intrebe ce s-a intamplat cu Ana

Delia Ion

Tincuta Fernea, o voce de aur la VOCEA ROMANIEI. In editia din 1 decembrie 2015, Tincuta a cantat divin

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult