2.1 C
România
25 octombrie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU. Concurentii MPFM4 au decis soarta lui Petru intr-o pauza de publicitate
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Concurentii MPFM4 au decis soarta lui Petru intr-o pauza de publicitate

Marea miza a galei care se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani este hotararea care se va lua in privinta viitorului Anei si al lui Petru in aceasta competitie, dupa voturile telespectatorilor si ale colegilor de emisiune.

Daca in privinta Anei lucrurile sunt mai simple deoarece tanara si-a exprimat dorinta de a pleca acasa imediat dupa urmatoarea gala, in privinta lui Petru lucrurile par mai complicate.

Intrebat in timpul emisiunii desfasurate in direct ce rezultat si-ar dori din partea votului publicului si al celorlalti concurenti, Petru a recunoscut ca este indecis si ca, in acest moment, ii este indiferent daca va ramane in casa sau va fi eliminat.

CITESTE SI: MPFM 7 APRILIE 2015. Radu, reactie incredibila de furie la adresa Andradei

Astfel, decizia pe care o vor lua concurentii MPFM4 devine din ce in ce mai importanta in contextul in care nu este deloc sigur in ce fel va decurge optiunea finala a publicului.

Cum era de asteptat, cei din casa au gasit de cuviinta sa se consulte in privinta felului in care vor vota in privinta lui Petru, chiar intr-una dintre pauzele de publicitate din timpul emisiunii de marti.

A fost o mica sedinta „ad hoc” la care au participat Marian, Danut, Carmen, Cristian, Elly, Roxana, Andrei, Simona si Laurica. Cea mai vocala a fost Roxana care a recunoscut ca va vota ca Petru sa ramana in casa, in conditiile in care acesta nu si-a exprimat dorinta clara de a fi trimis acasa.

Roxana a fost imediat aprobata de Danut care si-a incurajat colegii sa voteze pentru ca Petru sa ramana in competitie si ulterior, daca va vrea sa paraseasca show-ul, sa fie propus pentru eliminari si sa fie votat ca atare.

Simona si Andrei au marsat si ei pe aceeasi idee in timp ce colegii ceilalti au aprobat tacit ramanerea lui Petru in casa.

Stiri pe aceeasi tema

MERYEM EPISODUL 30 REZUMAT, 16 AUGUST 2018

Ioana Badulescu

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 REZUMAT, 2 DECEMBRIE 2016. Se fac pregatiri pentru circumcizia lui Selim

Delia Ion

PROGRAM RUSALII 2016. Program Banci de Rusalii – Luni 20 iunie 2016. Program BCR, BRD, Raiffeisen

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult