MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina MPFM3, laudata de fani pentru frumusetea cu care l-a cucerit pe Raymond

Delia Ion
By Delia Ion decembrie 29, 2015 20:47

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina MPFM3, laudata de fani pentru frumusetea cu care l-a cucerit pe Raymond

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina este una dintre fostele concurente de la „Mireasa pentru fiul meu” care vor ramane mereu in inimile numerosilor fani ai acestui show. A castigat titlul de „mireasa sezonului” 3, intr-o finala in care impreuna cu iubitul ei Raymond a obtinut cele mai multe voturi intr-un sezon in care cuplul Andrei-Cristina le-au fost cei mai aprigi rivali.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina si Raymond nu au facut nunta in ultimul act al MPFM3 insa acest lucru nu a afectat in niciun fel puterea sentimentelor dintre cei doi indragostiti care dupa ce au parasit casa de la Stefanesti au locuit impreuna in localitatea Cristian de langa Brasov, locul natal al lui Raymond.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. La un an si trei luni distanta de la finala MPFM3 imaginile postate de Constantina pe Facebook vorbesc de la sine despre fericirea care domina relatia unora dintre ce mai iubiti concurenti din istoria show-ului matrimonial.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Timpul a trecut si cum de obicei, lasa urme, si Constantina s-a schimbat destul de mult. Bruneta are un nou look, insa este la fel de frumoasa dupa cum spun chiar fanii ei de pe Facebook.

„Doamne, cat esti de frumoasa, sa ramai vesnic tanara si cu zambetul acesta fermecator”, i-a scris o admiratoare.

„Superba!!!”, i-a mai scris un alt utilizator.

loading...

1 Comment

  1. Elvira decembrie 31, 13:39

    Normal..o fata frumoasa sincera,adevarata!Bravo ei!Acum sunt hoate,parsive ,mincinoase ..Milica,Luiza ,Lavinia si MVBOU un jeg de moderatoare parvenita-n Bucuresti ,plecata de foame din fundul Moldovei ca toti moldovenii ei..Rusine MVBOU,rusineeeeeeeee!

    Reply to this comment