MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian MPFM4, duel inedit cu unul dintre concurentii actualului sezon de MIREASA PENTRU FIUL MEU

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Inevitabil fanii show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” nu au putut sa nu inceapa sa-i compare pe cei mai indragiti concureti ai sezoanelor 4 si 5, Cristian, marele castigator al stagiunii precedente, si Valentin, in topul preferintelor MPFM5.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Acest „duel” s-a nascut in contextul in care au aparut numeroasi telespectatori ai acestei emisiuni care vad o asemanare fizica intre cei doi tineri. Cum era de asteptat, argumentele pro inclina spre ambii cocnurentii MPFM parca totusi cu un plus fata de Cristian.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. „Sonistele” considera ca sotul lui Elly „vorbea putin si bine” in comparatie cu Valentin care „vorbeste mult si prost”, ca fostul concurent „era sufletul petrecrii” in timp ce actual locatar al casei de la Stefanesti „sta tolanit ca bunicul pe canapea”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cea mai importanta diferenta dintre ei este insa motivul pentru care au facut un cuplu: Cristian era si este indragostit de Elly pe cand Valentin a inceput o relatie de interes cu Adriana, o concurenta cu priza la public, dupa ce in prealabil fusese refuzat de Liliana, o alta fata aflata in topul voturilor venite de la telespectatori.

Sustinatorii lui Valentin contrataca insa cu argumentul ca inceputul de sezon 4 nu a scos in fata un Cristian prea spectaculos insa povestirea „lacrimogena” a copilariei sale extrem de nefericita l-a propulsat in ierarhia voturilor.

Acestia sunt constienti ca Valentin nu are foarte multi prieteni printre colegii de competitie insa aduc in discutie regula de sezonul trecut cand locul 1 putea sa-i protejeze pe cei aflati in pericol de eliminare care daca ar fi fost aplicata si in prezent ar fi facut din Valentin un baiat foarte simpatizat in casa MPFM5.

Comparatia se duce insa si spre partenerele celor doi baieti: Elly resprectiv Adriana. De aceasta data, atuurile par a fi de partea actualei concurente caci nu poate uita „zielele fripte” pe care Elly i le facea lui Cristian.

Adriana este considerata mult mai frumoasa ca Elly, mai naturala, mai spontana si mai „cu vorbele la ea” indiferent cat de complicata este postura in care este pusa in competitie.

Stiri pe aceeasi tema

YAMAN EPISODUL 23 REZUMAT, 27 FEBRUARIE 2015. Yaman se intalneste fata in fata cu tatal sau, la Izmir

Delia Ion

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 14 REZUMAT, 27 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 114, 12 iunie 2015. Boran decide sa o mute pe Zeliha intr-o alta locatie

Delia Ion

1 comment

hope 1 noiembrie 2015 at 10:11 pm

ce tampenie, ce concurent a declarat razboi? mai bine vedeti ce concurenti l-au barfit azi pe Sonea si nu mai scrieti minciuni

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult