MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian MPFM4 le demonstreaza sustinatorilor ca a ramas acelasi tip spectaculos si dupa iesirea din show

Delia Ion
By Delia Ion martie 31, 2016 23:19

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian MPFM4 le demonstreaza sustinatorilor ca a ramas acelasi tip spectaculos si dupa iesirea din show

Cristian Sonea a fost considerat “concurentul de aur” al unui sezon slab al show-ului “Mireasa pentru fiul meu”. A fost singurul concurent MPFM4 care a oferit spectacolul mult asteptat de fanii show-ului matrimonial, ocuparea primului loc in marea finala, alaturi de Elly, fiind un eveniment care nu a surprins pe nimeni.

Cei doi indragostiti, deveniti intre timp si sot si sotie, au ramas luni bune in atentia fanilor show-ului matrimonial si dupa terminarea editiei la care au luat parte, multe dintre evenimentele la care au luat parte fiind surprinse in poze postatte pe retelele de socializare.

Fara a vrea sa iasa cu orice pret din tiparele unui tanar obisnuit, Cristian s-a remarcat prin felul lui natural de a fi, prin gesturile tandre afisate fata de Elly si prin prietenia si protectia afisate fata de colegii de competitie.

Cristina s-a remarcat insa si prin numarul mare de tatuaje, fiecare dintre desenele pe piele avand o simbolistica aparte.

Parca vrand sa arate ca “nebunia” lui placuta nu a luat sfarsit odata cu trecerea la statutul de barbat insurat, Cristian si-a mai adaugat un tatuaj la colectia sa deja impresionanta.

Sotul lui Elly si-a lasat fanii fara cuvinte in momentul in care si-a prezentat ultimul desen de pe mana. Noul sau tatuaj este imens si ii acopera intreg pumnul. “Vai Cristian, mai opreste-te! In cativa ani o sa ai copii si parca vad ca o sa vrei sa ii tatuezi si nu o sa ai unde! “, a fost unul dintre comentariile internautilor.

 

loading...
loading...

2 Comments

  1. Alex aprilie 1, 02:19

    Tatuajul are o semnificatie anume … are incorporata data primului “te iubesc” 11.12 , unul din cadranele ceasului arata ora “11:50” si cuvantul “Love” … este o declaratie de dragoste intr-un alt mod pentru sotia lui !

    Reply to this comment
  2. Dan aprilie 2, 08:54

    Concurentul de aur? Java si perversul suprem, zic eu! Un nesimtit ordinar!

    Reply to this comment