5.9 C
România
10 decembrie 2022
MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Danut si Carmen, concurenti MPFM4, au o relatie infloritoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Intortocheate sunt caile unora dintre fostii concurenti ai show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” caci una ne aratau in competitie si alta traiesc in afara casei de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Este si cazul lui Danut si Carmen care au format un cuplu pe parcursul sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” insa certurile prea dese dintre ei au facut ca mai mult sa stea despartiti decat impreuna, brat la brat spre finala competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. De altfel, cei doi au parut ca se despart definitiv cu o luna inainte de ultimul act al stagiunii precedente lucru care a dus de altfel si la eliminarea lor din competitie. Mai intai Carmen si apoi Danut au iesit din show inainte de a se bucura de „fructele” financiare la care sperau.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Toti fanii acestei emisiuni au crezut ca acesta a fost si finalul povestii in care Danut si Carmen erau personaje principale insa realitatea le-a demonstrat ca viata este uneori imprevizibila.

In prezent, Danut si Carmen isi petrec timpul impreuna, iar relatia lor devine pe zi ce trece mai serioas. Desi nu multi nu le-au dat sanse de reusita, cei doi amorezi demonstreaza din plin ca iubirea ii leaga si nu au putut sa stea prea mult departe unul de celalalt. „Nu pot sa cred ca sunt impreuna! Sunt foarte frumosi! Ce bine”, au fost doar cateva dintre mesajele internautilor.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2016. Uite ce face Denisa, fosta concurenta MPFM 5

Lucy Ionesco

KOSEM EPISODUL 12 REZUMAT, 9 FEBRUARIE 2017. KOSEM naste un print care primeste numele de Mehmet

Delia Ion

FERMA VEDETELOR 16 MARTIE 2015. Stefan Stan in contre cu fosta balerina Vica Blochina

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult