DANUT SI CARMEN MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Danut: Vreau sa te sarut pasional pana-ti umflu buzele!

Cele mai spectaculoase declaratii de amor din casa MPFM4 vin din partea…unui concurent care nu mai este implicat intr-un cuplu.

Danut si Carmen s-au despartit la inceputul acestei luni, tanara justificand aceasta decizie prin „raceala” demonstrata de Danut in ultimul timp.

Danut se pare ca si-a invatat lectia si, in ultimele zile, a pornit un adevarat asalt asupra fostei sale iubite. Declaratii de dragoste, juraminte de iubire dar si fraze „picante” decupate parca din filme interzise minorilor.

De aceasta data, Carmen nu mai pare insa dispusa sa se lase convinsa de incercarile lui Danut de a se impaca. Tanara a recunoscut ca are in continuare sentimente pentru Danut insa defectele majorea ale acaestuia au grabit sfarsitul relatiei.

Danut a incercat sa o puna pe jar pe Carmen si i-a spus cat de mult si-ar dori sa o sarute. „Vreau sa te mananc! Vreau sa te sarut pasional, sa-ti umflu buzele alea. Sa vad, ce o sa faci atunci?”, i-a spus Danut, marti, in emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

„Mie nu mai poti sa-mi atragi atentia. Inima mea s-a mai inselat, asa ca n-o mai ascult. Nu sunt de acord sa ne acceptam toate defectele pe care le avem”, i-a raspuns Carmen.

Articole asemănătoare

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 17 REZUMAT, 1 IANUARIE 2018

Delia Ion

BILETUL ZILEI 27 NOIEMBRIE 2016. Partide dezechilibrate cu Roma si Benfica in postura de favorite

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 NOIEMBRIE 2016. Liliana, anunt privind intrarea ei in Casa MPFM 6

Bogdan