1.1 C
România
30 noiembrie 2023
MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dialog acid purtat la distanta intre concurenti din sezoane diferite

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” pare a fi devenit un adevarat camp de lupta nu numai intre taberele fanilor ci si intre concurentii actualului sezon dar si intre participanti din sezoane diferite. Dintre actualii concurenti, cel mai controversat pare a fi Radu care pare a ascunde numeroase detalii picante.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Aflat intr-un razboi deschis cu tabara Madalin-Laurentiu-Geo, Radu nu uita ca, la barfele cu amicii sai din comeptitie, sa arunce catea vorbe nepotrivite si referitoare la fosti concurenti. Astfel, intr-una din zile, Radu a adus in discutie numele lui Sorin Ciosici, concurent in sezonul al treilea, despre care a afirmat ca era un obisnuit al cadourilor, in aceasta categorie intrand si autoturismul primit gratuit de la sora lui.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mai mult decat atat, Radu a dezvaluit ca Sorin MPFM3 este ocolit de fostii colegi de competitie din cauza comportamentului sau indoielnic.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Barfele lui Radu au ajuns la urechile lui Sorin Ciosici care a decis sa reactioneze pe Facebook printr-un scurt mesaj care s-a dorit a fi lamuritor.

„Mesaj pentru Radu: masina am cumparat-o de la sora mea, nu am primit-o asa cum spune el. Eu stiu mai multe despre el, dar mai bine nu intru in detalii. Este decizia mea cu cine aleg sa fiu prieten dintre fostii concurenti. Seara frumoasa”, este mesajul lui Sorin postat pe Facebook.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016. Spectacol nedotit pe parcursul emisiunii de joi, cu Valentina in rol principal

Delia Ion

PROGRAM BET ARENA CAFE PASTE 2018. PROGRAM BET ARENA CAFE 7 APRILIE, 8 APRILIE SI 9 APRILIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 DECEMBRIE 2016. Oana si Cosmin vi-l prezinta pe Kevin, noul membru al familiei! FOTO

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult