MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dialog acid purtat la distanta intre concurenti din sezoane diferite

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” pare a fi devenit un adevarat camp de lupta nu numai intre taberele fanilor ci si intre concurentii actualului sezon dar si intre participanti din sezoane diferite. Dintre actualii concurenti, cel mai controversat pare a fi Radu care pare a ascunde numeroase detalii picante.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Aflat intr-un razboi deschis cu tabara Madalin-Laurentiu-Geo, Radu nu uita ca, la barfele cu amicii sai din comeptitie, sa arunce catea vorbe nepotrivite si referitoare la fosti concurenti. Astfel, intr-una din zile, Radu a adus in discutie numele lui Sorin Ciosici, concurent in sezonul al treilea, despre care a afirmat ca era un obisnuit al cadourilor, in aceasta categorie intrand si autoturismul primit gratuit de la sora lui.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mai mult decat atat, Radu a dezvaluit ca Sorin MPFM3 este ocolit de fostii colegi de competitie din cauza comportamentului sau indoielnic.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Barfele lui Radu au ajuns la urechile lui Sorin Ciosici care a decis sa reactioneze pe Facebook printr-un scurt mesaj care s-a dorit a fi lamuritor.

„Mesaj pentru Radu: masina am cumparat-o de la sora mea, nu am primit-o asa cum spune el. Eu stiu mai multe despre el, dar mai bine nu intru in detalii. Este decizia mea cu cine aleg sa fiu prieten dintre fostii concurenti. Seara frumoasa”, este mesajul lui Sorin postat pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2016. Afla ce ti-au pregatit sortii pentru ziua de vineri!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 15 MARTIE 2017. Atletico este mare favorita la calificarea in sferturile Ligii Campionilor

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IULIE 2016. Ce fericire pe cuplul Elly si Cristian, care a castigat MPFM 4!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult