6.2 C
România
17 octombrie 2021
LOREDANA SI IONUT MPFM5
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Doamna Marioara, mama Loredanei, ia atitudine in privinta cuplului pe care fiica sa l-a format cu Ionut

Loredana este una dintre concurentele care au dat substanta acestei stagiuni a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Desi o mare parte a parcursului ei in aceasta competitie fost singura, nu se poate spune despre Loredana ca nu a incercat sa formeze un cuplu.

Inca din primele zile de competitie i-a facut „ochi dulci” lui Cosmin care, la acel moment, a decis sa formeze un cuplu cu Crina. A incercat apoi o apropiere de Mihai insa relatia dintre ei a luat sfarsit inainte de a incepe.

La un moment dat a simtit ca „s-a indragostit” de Tudor insa lipsa de entuziasm a acestuia dar si interventia energica a mamei sale au facut imposibila crearea unui cuplu cu fiul doamnei Luiza.

Intrarea in competitie a lui Florin i-au dat sperante Loredanei ca ar putea face alaturi de acesta perechea castigatoare insa s-a vazut nevoita sa-si recunoasca statutul de „sora” desi era evident pentru toata lumea ca si-ar fi dorit mai mult de la „pirat”.

Cand aspectul sentimental parea inchis definitiv pentru Loredana la MPFM5, acesta a dat din nou peste cap „calculele hartiei”. Dupa cateva zile de harjonire cu Ionut, un alt nou intrat in casa, cei doi si-au oficilizat relatia, in direct, in timpul emisiunii de luni.

La prima vedere, cei doi par a se potrivi: firi joviale dar si serioase atunci cand isi impun, ambii cu foste incercari de cupluri in show caci si Ionut era creditat cu mari sanse la o relatie cu Nicoleta si amandoi sunt in sfera de influenta a lui Florin.

Toate bune si frumoase insa aceste lucruri nu au impresionat-o si pe doamna Marioara, mama Loredanei, care nu s-a sfiit sa-si exprime opinia categorica in privinta relatiei pe care a inceput-o fiica ei cu Ionut.

Doamna Marioara isi exprima dezacordul fata de cuplul fiicei sale, considerand ca diferenta de varsta dintre cei doi concurenti, 27 ani Loredana si 20 ani Ionut, este o piedica serioasa in privinta unei relati de viitor.

Mai mult decat atat, mama Loredanei il vede pe Ionut in ipostaza baiatului venit in MPFM5 „la caterinca”, cu nicio intentie serioasa, lucru care o ingrijoreaza de vreme ce Loredana l-a acceptat ca iubit atat de repede.

Stiri pe aceeasi tema

IN BATAIA INIMII EPISODUL 8 REZUMAT, 14 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 36 REZUMAT, 9 MAI 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 APRILIE 2015. Andrada: Ana, sa ne trimiti si noua o vedere din Londra cand ajungi acolo!

Delia Ion

1 comment

macovei elena 15 martie 2016 at 12:20 am

Nu este contul mamei Loredanei ,am vazut un print cu acordul mamei Loredanei SI A TRIMIS SI FLORI IN ACEASTA SEARA CA ESTE DEACORD

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult