ELLY MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly a decis sa puna la vanzare cadouri primite din partea fanilor

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian si Elly au fost cei mai indragiti concurenti ai sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” astfel incat triumful lor din marea finala nu a mirat pe niciunul dintre telespectatorii fideli ai show-ului matrimonial.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cei doi iubiti, nu numai ca s-au bucurat de sprijinul a numerosi sustinatori dar au si fost considerati singurul pol de interes intr-o editie vazuta drept „plictisitoare” de obisnuitii acestui adevarat fenomen de televiziune.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian, dar mai ales Elly, s-au dovedit foarte pragmatici atunci cand a venit vorba despre cadourile venite din partea fanilor, atat pe parcursul desfasurarii competitiei, cat si dupa ce au parasit casa de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Era vizibil pentru toata lumea ca Elly nu s-a sfiit in niciun moment sa se mandreasca cu numeroasele atentii venite din partea sustinatorilor: haine si incaltaminte de firma, bijuterii, produse cosmetice pentru ca iesiti din competitie sa beneficieze de un apartament pus la dispozitie de fani dar si de mai multe excursii in tara si strainatate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly a postat numeroase imagini pe internet in care aparea falindu-se cu numeroasele „beneficii” capatate de pe urma celor care i-au votat saptamana de saptamana, lucru care la un moment dat a incept sa-i agaseze vizual pe cei care se asteptau la ceva mai multa modestie din partea miresei sezonului 4 MPFM.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Totul a culminat cu gestul sotiei lui Cristian de a pune la vanzare pe internet, unele dintre rochiile pe care fanii i le-au facut cadou de-a lungul timpului.

Related posts

TRADAREA EPISODUL 89 DIN 16 IANUARIE 2015 REZUMAT. Mithat cedeaza psihic si il impusca pe Aydin

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 DECEMBRIE 2016. Petru, in lacrimi dupa ce tatal sau l-a facut de ras: Se simte bine producatoarea emisiunii?

Lucy Ionesco

BILETUL ZILEI 5 IANUARIE 2017. Bilbao si Barcelona se infrunta in cel de-al doilea mare derby al optimilor Cupei Spaniei

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult