MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly, luata la rost pentru excesele facute pe banii sustinatorilor

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Viata cuplului Cristian-Elly, pare o continua vacanta din momentul in care au parasit casa MPFM4 din postura de sot si sotie dar si de castigatori ai marelui premiu pus in joc de staful acestei competitii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Chiar daca este un obicei al tuturor fostiloc concurenti ai celui mai cunoscut show matrimonial de a posta imagini cu ei pe Facebook, dupa ce au parasit competitia, Cristian si Elly par a fi campioni detasati la acest capitol.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Profitand de un foarte important capitol de simpatie, cei doi tineri nu au pierdut nicio ocazie ii a-i informa pe fani asupra activitatilor pe care le intreprind zilnic.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Daca la inceput, toate fotografiile aparute pe pagina lor de socializare erau primite cu entuziasm, treptat totul a inceput sa fie perceput ca un exces prin care mai ales Elly se faleste in fata telespectatorilor MPFM cu momentele placute petrecute datorita cadourilor si atentiilor financiare de care s-au bucurat din parte numerosilor fani, atat pe parcursul competitiei dar si dupa iesirea din show.

Fie ca sta in pat cu iubitul (de cele mai multe ori), fie ca servesc bauturi la mall sau fie ca se plimba cu masina, Elly simte nevoia sa se fotografieze si apoi sa incarce imaginea pe Facebook.

Recent, Elly s-a pozat la masa dintr-un restaurant, in timp ce serveste relaxata o prajutura care, ce-i drept, arata destul de bine. A fost picatura care a umplut paharul caci una dintre internauta s-a vazut nevoita sa posteze un mesaj critic la adresa ei.

„Da pe bune, mai lasati ne cu asta ca am inceput sa ma satur de ea ce vrea sa arate lumii sau lu mamicuta ei ca are bani sa isi cumpere si ea o prajitura sau ce ca nu inteleg? Du-te fetito la munca si pune mana si fa ceva cu viata ta nu mai sta la mana sustinatorilor”, a scris aceasta pe Facebook.

Articole asemănătoare

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 16 REZUMAT, 24 NOIEMBRIE 2015. Hazal refuza sa se reintoarca la Gulseren insa Casu decide sa locuiasca cu mama ei naturala

Delia Ion

MATRIMONIALE 23 MAI 2015. Elena, o contabila dornica de-o relatie serioasa

Delia Ion

KOSEM ULTIMUL EPISOD REZUMAT, 16 MARTIE 2017. Kosem nu reuseste sa impiedice uciderea lui Osman

Delia Ion