MIREASA PENTRU MINE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU emisiunea din 25 SEPTEMBRIE 2015. Mihai: Imi place totul la Loredana!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 SEPTEMBRIE 2015. Debutul sezonului 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” a scos in fata cateva concurente care se evidentiaza: Lavinia prin spiritul de coordonare, Adriana prin frumusetea sa, Liliana prin povestea sa care a provocat lacrimi chiar si moderatoarei Mirela Boureanu Vaida si Loredana care se dovedeste a fi cea mai rebela dintre fete.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 SEPTEMBRIE 2015. Era greu ca Loredana sa se numere printre primele fete care formeaza cuplu la MPFM5 caci majoritatea baietilor au crezut de cuviinta sa pastreze distanta fata de „nebunatica” Lavinia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 SEPTEMBRIE 2015. A fost adus in discutie numele Laviniei langa cele ale lui Cosmin si Eduard intr-un material dezbatut mai multe zile. Loredana a declarat insa ca nu era interesata cu adevarat de vre-unul dintre cei doi ci doar i-a testat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 SEPTEMBRIE 2015. Nu acelasi lucru se poate spune despre Mihai impreuna cu care a avut o cina romantica organizata de staful acestui show. Mihai s-a arata ceva mai relaxat insa si Loredana, chiar daca a parut mai rezervata, a dat de inteles ca Mihai ar fi optiunea sa pentru ar forma un cuplu.

La finalul cinei romantice, ambii au fost de acord ca nu este momentul sa formeze un cuplu in graba si ca „daca este sa fie bine, va fi si peste o saptamana, si peste zece saptamani”.

„Daca as forma un cuplu cu Loredana, ar fi foarte bine. Dac nu, nu ma mai intereseaza altcineva”, a spus Mihai dupa orele petrecute alaturi de Loredana in timp ce concurenta a concluzionat: „Din multe puncte de vedere, Mihai este baiatul alaturi de care as vrea sa formez un cuplu.”

In timpul emisiunii desfasurate in direct, Mihai a reconfirmat ca desi el si Loredana nu formeaza inca un cuplu, ii plac multe lucruri la acesta: „lookul neconformist, imi pace totul, este mai nonconconformista, opusul meu”.

Si Loredana a tinut sa se delimiteze de materialele in care a fost protagonista zilele trecute: „Nu ma intereseaza ce spun ceilalti, eu decid singura pentru mine. Eu si Mihai suntem in faza de cunoastere.”

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MARTIE 2015. Constantina poza surprinzatoare in compania lui Tolea Ciumac

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 5 NOIEMBRIE 2016. Concurenta eliminata este Ioana. Premiera in saptamana care urmeaza

Bogdan

IN PUII MEI, BAIETI DE ORAS – 9 NOIEMBRIE 2016. VIDEO. Ultimul episod din sezonul de toamna aduce comedie la maxim!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult