MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Evolutia lui Elly din emisiunea de duminica a atras numeroase comentarii pe retelele de socializare

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Relatia dintre Cristian-Elly ocupa cu siguranta un loc pe podiumul celor mai indragite cupluri din istoria show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. In aceste conditii nu a mirat pe nimeni faptul ca ei au fost invitati sa participe la emisiunea festiva organizata duminica, 29 noiembrie, alaturi de alte cateva cupluri extrem de simpatizate: Raymond-Constantina, Andrei-Cristina sau Grigore-Mariana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Din pacate evolutia lui Elly in acesta emisiune nu a fost una menita a-i entuziasma pe fanii MPFM desii asteptarile acestora erau unele pe masura statutului tinerei ca „mireasa sezonului” MPFM4.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly a parut cea mai apatica fosta concurenta prezenta in emisiune, mai tot timpul dand impresia ca este prezenta in platoul „Mireasa pentru fiul meu” doar pentru ca intre ea si staful show-ului era o conventie care implica interese financiare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sotia lui Cristian a fost surprinsa in mai multe randuri privindu-si plistisita ceasul ca semn al faptului ca astepta cu mare interes…finalul.

„Poate ca Elly a venit la emisiune crezand ca i se vor da banii castigati in marea finala”, a glumit unul dintre numerosii fani MPFM prezenti pe grupurile dedicate acestui fenomen.

Si dorinta lui Elly s-a implinit. A venit sfarsitul emisiunii insa aceasta a adus cu sine un nou moment foarte comentat de contestatarii iubitei lui Cristian.

Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida i-a invitat pe fostii concurenti sa mai ramana in casa de la Stefanesti dupa emisiune si toti au primit cu simpatie invitatia…cu exceptia lui Elly care a parut chiar deranjata de aceasta idee.

„Nu este nimic grav doar ca are aceleasi ifose pe care le avea si in competitie”, a comentat unul dintre cei care nu au uitat fitele pe care Elly le facea nu numai in raport cu ceilalti colegi de competitie dar chiar si cu Sonea Cristian, cel care avea sa-i devina sot in scurt timp.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM SUPERBET DE CRACIUN 2015 SI REVELION 2016. PROGRAM PARIURI 24, 25 , 26, 31 DECEMBRIE 2015 SI 1, 2 IANUARIE 2016

Delia Ion

DILA EPISODUL 45, 2 IULIE 2015. Dila ii spune lui Riza ca va trebui sa se casatoreasca cu Suat pentru ca el sa redevina liber

Delia Ion

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5 LIVE. ROMANI, A INCEPUT ROMANII AU TALENT LA PRO TV!

Cristiana Petrariu Bota

3 comments

Avatar
Geta Giubalca 30 noiembrie 2015 at 10:49 pm

Am citit despre părerea unora referitor la prezenta lui Elly în emisiunea difuzată duminică la mpfm.Părerea mea este c-a avut un comportament ireproșabil,eu chiar o felicit c-a rămas aceeași fata pe care am cunoscut-o în competitie,și care mi-a plăcut maxim.Celor care n-au loc de ea le recomand să stea-n banca lor s-o lase-n pace.

Raspuns
Avatar
Geta Giubalca 1 decembrie 2015 at 2:43 am

Sa-si vadă de treaba lor cele ce n-au loc de Elly.Ea este o fata super ok,s–a comportat așa cum trebuie în emisiunea de duminica.

Raspuns
Avatar
ion bulan 1 decembrie 2015 at 7:29 am

O muista ceasta Elena zisa Elli,o bagaboanta de Chitila,un kurvet ieftin…acum scuipa nu mai inghite..sictir!

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult