MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii cred ca Ana este materialista, naiva si imatura
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii cred ca Ana este materialista, naiva si imatura

Fanii MPFM au acuzat de multe ori ca staful accepta de prea multe ori pe post de concurenti tineri care nu au niciun gand de casatorie chiar daca in fata camerelor de luat vederi se jura ca au intrat in casa cu gandul de a forma o familie.

In actuala stagiune cea mai vizata concurenta de faptul ca nu este pregatita de maritis este Ana, una dintre mezine. A format un cuplu pentru cateva zile cu Petru insa cei doi s-au despartit la fel de repede pe cum s-au si apropiat.

A parut impresionata de avansurile lui Gabi, cel reintrat in show dupa o pauza de un an, insa opozitia vehementa a familiei si a apropiatilor a facut ca parerea Anei sa se schimbe radical si sa refuze a-l cunoaste mai bine pe acesta.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 APRILIE 2015. Andrada: Ana, sa ne trimiti si noua o vedere din Londra cand ajungi acolo!

De-a lungul saptamanilor in care ea a fost prezenta in aceasta emisiune a recunoscut ca nici in afara casei nu a avut vreo relatie serioasa si astfel presupunerile telespectatorilor au inceput sa prinda contur.

Ana mai are inca de copilarit si este departe de statutul de sotie lucru demonstrat si de ultimele evenimente petrecute in aceasta saptamana de MPFM.

A primit mai multe mesaje din parea unui tanar stabilit la Londra, pe nume „Dragos”, care i-a marturisit ca s-a indragostit de ea dupa mai multe emisiuni pe care le-a urmarit cu sufletul la gura.

Si-a insotit mesajele si cu cateva cadouri care au i-au schimbat radical parerea Anei in numai cateva ore de la un „NU” categoric unei posibile relatii la „imi vine sa dorm in seara asta cu iepurasul primit cadou de la Dragos”.

Este si motivul pentru care publicul acestui show o considera pe Ana o fata materialista, naiva si cu siguranta mult prea imatura pentru a-si lua viata in propriile maini: „Ana nu stie ce vrea”, „Ana a ramas impresionata de cadouri pentru ca este materialista”, „Anei ii plac cadourile, este o prefacuta”, „la ea tot ce zboara se mananca”, „Individa asta este mult prea naiva,ea se bucura si de un balon umflat”.

Articole asemănătoare

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 54 REZUMAT, 20 MARTIE 2015. Firuz decide soarta Silei

Delia Ion

X FACTOR 2015 ROMANIA: Noul sezon X Factor, debut in forta la Antena 1. X FACTOR LIVE. Concurentii au noi reguli

Lucy Ionesco

MERYEM EPISODUL 13 REZUMAT, 24 IULIE 2018

Ioana Badulescu