MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii MPFM4 critica pe internet declaratiile subiective ale mamei Andradei
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii MPFM4 critica pe internet declaratiile subiective ale mamei Andradei

Doamna Simona, mama Andradei, a fost invitata sa-si ofere telefonic punctul de vedere in privinta esecului relatiei dintre fiica sa si Radu dupa cateva saptamani in care cei doi s-au despartit si s-au reimpacat de mai multe ori.

A fost o interventie subiectiva in care mama tinerei a subliniat ca Radu este singurul vinovat al esecului relatiei cuplului format cu Andrada, in primul rand pentru ca nu o iubeste pe fiica sa dar si pentru ca „profita de dragostea Andradei”.

A continuat prin a-si numi propriul copil „inger de copil, ponegrit de Radu” in conditiile in care istoricul ultimelor saptamani a demonstrat ca vina esecului in relatie le-a apartinut ambilor concurenti.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MAI 2015. Mama Andradei: Andrada il iubeste pe Radu insa s-a indragostit de un om care nu merita!

A fost scanteia care a aprins un adevarat „foc” al comentariilor indreptate impotriva Andradei dar si a interventiei telefonice a mamei acesteia.

Telespectatorii neutri ai acestui show nu au criticat ideea ca Radu ar avea o vina mai mare in destramarea cuplului format in competitie cu Andrada ci felul in care doamna Simona si-a „zeificat” fata desi istoricul ei pare a fi potrivnic descrierii facute.

Andrada, „ingerul de copil”, a aparut la debutul ei in aceasta competitie cu o vanataie despre care s-a discutat mult intre fanii MPFM4 si pentru care Andrada nu a putut oferi niciodata o explicatie satisfacatoare.

Nu a fost uitat si faptul ca Andrada a recunoscut pe parcursul prezentei sale in casa ca si-a inceput viata sexuala la o varsta la care alte fete se gandesc inca la ziua in care isi vor face buletinul/cartea de identitate.

Nici scenele destul de recente in care fiica doamnei Siomona apare intr-o evidenta stare de ebrietate, la una dintre petrecerile care au urmat unei gale saptamanale, nu ajutata la imaginea de „inger de copil ponegrit de Radu”.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 30 REZUMAT, 12 FEBRUARIE 2016. Mehmet o alunga pe Efsun de la conac in timp ce Bahar si Ates isi traiesc fericirea

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Marian, foarte zambitor dupa ce a aflat ca si Radu a sarit gardul casei

Delia Ion

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE MATEMATICA. REZULTATE PE 11 IUNIE 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult