4.5 C
România
10 decembrie 2022
CATALINA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii MPFM4 speculeaza ca doamna Angela si Catalina au impartit acelasi barbat

Atmosfera din casa MPFM4 este destul de tensionata cu mai putin de trei luni inainte de marea finala a acestui sezon. In mod surprinzator, cele mai multe dintre materialele dezbatute in aceasta perioada o au in centru pe Catalina, cea mai noua concurenta a sezonului.

Ascensiunea ei fulminanta in topurile de popularitate, mai ales dupa ce a format un cuplu cu Nicolae, a facut ca sustinatorii celorlalte cupluri sa „cotrobaie” prin trecutul tinerei pentru a scoate la lumina si aspecte negative care sa-i mai taie din „elan”.

Este si cazul ipotezei conform careia Catalina si doamna Angela, mama ei intrata de asemenea in casa show-ului matrimonial, au impartit nu cu mult timp in urma acelasi barbat.

Este cunoscuta declaratia doamnei Angela la intrarea in competitia „Mireasa pentru fiul meu”. Aceasta a fost intrebata de staff-ul MPFM despre Nelutu, fostul prieten al fiicei sale, Catalina MPFM4. Chiar daca aceasta nu a prea vrut sa vorbeasca despre acest lucru a scapat un indiciu foarte important.

„Intradevar, Nelutu era mai in varsta decat Catalina MPFM4″, a declarat doamna Angela in acel moment.

Staff-ul „Mireasa pentru fiul meu” a legat discutiile avute de Catalina MPFM4 si a ajuns la un rezultat. Catalina a vorbit cu Elly despre fostul ei iubit, spunand ca nu era foarte frumos si ca era saxofonist.

Intr-o alta discutie, avuta in curtea casei MPFM cu Bianca, ispita din Insula Iubirii, Catalina MPFM4 i-a spus acesteia ca mama ei a mai fost cu un barbat, culmea, tot saxofonist.

„Mama a mai fost cu un barbat… Era saxofonist.”, a spus Catalina MPFM4.

Sunt indicii care in opinia multora duc la concluzia ca mama si fiica au impartit acelasi barbat, Nelutu saxofonistul.

Mai mult decat atat, pe contul de Facebook al lui Nelute este prezenta o poza cu Catalina MPFM dar, la fel de adevarat este si faptul ca doamna Angela se numara printre prietenii virtuali ai acestuia. Posibila coincidenta dar si posibile dovezi ca Nelutu era atat iubitul Catalinei cat si al mamei sale.

Related posts

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 35 REZUMAT, 23 FEBRUARIE 2015. Sediul Silei din Mardin este cuprins de un incendiu imens

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 45 REZUMAT, 9 MARTIE 2015. Sila si Boran actioneaza diferit in cazul lui Mesude

Delia Ion

LACRAMIOARA VALENTINA SIMION, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. FOTO-VIDEO

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult