Lifestyle

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Finala 1 martie – partea a doua

Partea a doua a finalei emisiunii Mireasa pentru fiul meu a adus in prim-plan doua subiecte importante.

Mai intai, Cristina a avut parte de o mare surpriza. Producatorii emisiunii au invitat-o in platou pe mama Cristinei, revederea dintre cele doua fiind una extrem de emotionanta, avandu-se in vedere faptul ca nu se mai vazusera de opt luni de zile.

Mama Cristinei si-a incurajat fiica, asigurand-o ca este de acord cu decizia sa de a face un cuplu cu Andrei. A avut cuvinte de lauda la adresa iubitului Cristinei motiv pentru care Andrei a incheiat momentul intr-o nota de entuziasm total.

Cristina si Andrei nu au ascuns ca mai au momente de neintelegere in care isi reproseaza diverse lucruri, majoritatea datorate orgoliului excesiv,insa ambii au concluzionat ca principlul motiv de cearta este stresul in care traiesc, in interiorul Casei.

Finalul celei de-a doua parti a finalei saptamanale a fost unul foarte tensionat. In emisiune a fost prezent Catalin, un baiat care a declarat ca este fostul logodnic al Giorgianei.

Invitatul de la Mireasa pentru fiul meu, venit din Norvegia, acolo unde lucreaza de cateva luni, a afirmat ca Giorgiana a intrat in Casa fara a fi incheiat oficial relatia cu el desi concurenta a declarat ca nu mai avea o relatie de doua luni de zile.

A venit cu imagini care s-au dorit a fi dovezi care sa demonstreze ca au tinut legatura, pe diverse retele de socializare, pana cu o zi inainte ca Giorgiana sa intre in emisiune.

Mai mult, Catalin a afirmat ca Georgiana a primit de la el suma de 1.000 lei, chiar in ziua in care iubita sa debuta in emisiune.

Pentru a-i sctrica imaginea, Catalin a afirmat despre Giorgiana ca, pe cand erau acasa impreuna si se uita la emisiune, avea cuvinte jignitoare la adresa concurentilor, nominalizandu-i pe Andrei, Traian, Corina, Grigore si Mariana.

Articole asemănătoare

Evolso, aplicaţia locală prin are fetele pot agăţa băieţii pe internet

Teodora Badescu

Anamaria Prodan, amintiri din copilarie cu Cristina Topescu: Se uita asa, superioara, la mine!

Lucy Ionesco

MUZICA HOT! INNA si PITBULL lanseaza piesa GOOD TIME. Vezi Lyric Video

Lucy Ionesco